Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

P.Solberga stūrmanis: "Domājām, ka nespēsim finišēt, taču mēs to paveicām"

P.Solberga stūrmanis: "Domājām, ka nespēsim finišēt, taču mēs to paveicām"
P.Solbergs Vācijas rallijā
Foto: www.ewrc.cz

Neskatoties uz pārsistiem riteņiem un problēmām ar sajūgu, norvēģis Peters Solbergs aizvadītajā Vācijas rallijā izcīnīja piekto vietu, kas viņam kopvērtējumā deva desmit punktus.

Solbergs šo ralliju iesāka ļoti labā tempā, taču jau pirmajā dopā viņš pārsita automašīnas riteni un zaudēja daudz laika. Turpinājumā P.Solbergs spēja pakāpties par vairākām pozīcijām, taču tad tika pārsists vēl viens ritenis un atkal tika zaudēts daudz laika. Punktu visam pielika pēdējā Superspecial ātrumposmā saplīsušais sajūgs, taču par laimi Solbergam, piekto vietu saglabāt viņam izdevās.

''Šis bija neticams rallijs,'' iesāk Solbergs. ''Visvairāk man žēl, ka rallija pirmajā dienā mēs zaudējām tik daudz laika. Mašīna šajās dienās strādāja labi un bija perfekta. Prieks, ka izdevās uzvarēt Panzerplatte ātrumposmu (pirms pāris gadiem P.Solbergs šajā posmā piedzīvoja ļoti iespaidīgu avāriju, kā rezultātā viņa automašīna tika iznīcināta). Pēdējā posmā uztraukumu mums uzdzina sabojājušais sajūgs, taču mēs veiksmīgi sasniedzām servisa parku un izcīnījām vērtīgus desmit punktus.''

"Vācijas rallijs bija ļoti grūts," saka Solberga stūrmanis Kriss Patersons. "Sākumā mums rallijs negāja diez ko labi, taču otrajā dienā mēs uzlabojām savu sniegumu. It sevišķi labs mums padevās Panzerplatte ātrumposms. Pēdējā dienā mums salūza sajūgs. Vienu brīdi jau domājām, ka nespēsim finišēt, taču mēs to paveicām."

Izmantotie resursi:
Rally News | RallyBuzz

     [+] [-]

, 2010-08-25 21:09, pirms 14 gadiem
nekas weiksies nakama rallii