Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Polijas WRC rallijs pirmais rezerves posms 2011. gadā

Polijas WRC rallijs pirmais rezerves posms 2011. gadā
Jari Mati Latvala Polijas rallijā
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

WRC rallija organizētāji paziņojuši, ka Polijas WRC rallijs nākamjā gadā kļūs par pirmo rezerves posmu, kurš varētu aizstāt leģendāro Montekarlo posmu.

Nākamajā gadā WRC kalendārā plānoti 14 posmi, no kuriem viens varētu būt īpašs un eksotisks rallijs – Abū Dabī posms, kurš aizvietos šī gada Jordānijas ralliju. Tiek ziņots, ka Abū Dabī rallijs notiks decembrī, kur plānots, ka pilotiem būs jāveic ātrumposmi, kas tiks veidoti tuksnesī.

Tiek ziņots, ka pirmais 2011. gada posms varētu notikt Montekarlo, bet otrais – Zviedrijā. Pēc tam varētu notikt posmi Meksikā, Portugālē, Abū Dabī, Argentīnā, Sardīnijā (paredzēts, ka starts varētu tikt dots Romā – aut.), Turcijā, Somijā, Vācijā, Austrālijā, Francijā, Spānijā un Velsā.

Sākotnēji par rezerves variantiem izvēlējās posmus Polijā un Norvēģijā, taču šodien tika paziņots, ka Polijas posms varētu būt pirmais, kurš nepieciešamības gadījumā aizvietos Montekarlo ralliju. Tāpat arī tika paziņots, ka, ja Abū Dabī posms neatbildēs FIA standartiem, tad viņa vietā rallijs varētu notikt Jaunzēlandē.

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2010-02-23 13:35, pirms 15 gadiem
Atkal sāk palielināt pomu skaitu!! Nesen vēl runāja ka vajag samazināt,lai mazinātu izmaksas.Daudzi sportisti arī gribēja lai posmu būtu mazāk.Neviens jau nesanem miljoniem lielu algu,kā formulā,lai tam upurētu visu savu dzīvi.Samazināja uz 12.Šogad jau bija 13.Nākamgad jau 14 !!! Līdz bijušo 16 nav tālu.Es jau tikai par to ,lai būtu vairak sacensību.Bet situācija taču ir pavisam cita.Vēl jaunās komamndas nav atnākušas,ka jau sāk tās slaukt.Pa Eurosport vairs apskatus nerāda.Posmus liek klat.........nesaprotu ko TUR domā........ Laikam aizmirsuši kapēc WRC pameta vairāki piloti,un komandas

     [+] [-]

, 2010-02-23 14:56, pirms 15 gadiem
KLau bet kaa tad ir sogad buus peedejais gads WRC..? Sen jau runaa ka buus peedejais bet tad ir veel viens utt. Vai ar 2011 gadu buus tikai S2000 un nebūs WRC, vai kā..? Un otr jautaajums kad varētu notikt WRC posms Polijā ja Montekarlo atcelaas..? Uz Poliju es noteikti aizbrauktu tad...

  +1 [+] [-]

, 2010-02-23 17:42, pirms 15 gadiem
Šis IR pēdējais gads šāda veida WRC mašīnām.Nākamgad WRC būs tagadējās Super-2000,tikai ar 1,6-turbo motoru,un aerodinamiskajiem uzlabojumiem.Tagadējās S-2000 ir aprīkotas ar 2,0 litru motoriem ,bez turbīnas.