Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

P.Solbergs Velsā pārstāvēs ''Citroen Junior'' komandu

P.Solbergs Velsā pārstāvēs ''Citroen Junior'' komandu
Šādi izskatīsies Petera Solberga "Citroen C4 WRC" automašīna

Norvēģu rallija braucējs Peters Solbergs, kurš brauks ar "Citroen C4 WRC" automašīnu, Velsas rallijā pārstāvēs ''Citroen Junior'' komandu.

Pēc garām un ilgām sarunām Solbergs tomēr izlēma, ka sezonas pēdējos divos posmos brauks ar "Citroen C4 WRC" automašīnu. ''Lēmums bija ļoti, ļoti grūts. No abām komandām bija labi piedāvājumi, taču beigās izvēlējos ''Citroen,'' savu izvēli pirms kāda laika komentēja Solbergs.

Tagad kļuvis zināms, ka sportists Velsas rallijā kopā ar francūzi Sebastienu Ogēru pārstāvēs ''Citroen Junior'' komandu, tādejādi palīdzot komandai izcīnīt punktus ražotāju kausā. Jāatzīst, ka kopvērtējumā ''Citroen Junior'' komandai, visticamāk, neizdosies apsteigt ''Stobart'' vienību, kura ''Citroen Junior'' komandu apsteidz par 29 punktiem.

''Ceru, ka varēšu cīnīties par visaugstākajiem rezultātiem,'' saka Solbergs. ''Kā jau teicu, nedomāju, ka man kopš 2004.gada ir bijusi labāka iespēja cīnīties par uzvaru, kā tagad. Ja ar ''Xsara'' mašīnu Somijā varēju būt priekšā braucējiem, kuriem mašīnas ir spēcīgākas, tad kā jūs domājat, kādu rezultātu varēšu izcīnīt Velsā, ja man viss būs kārtībā?''

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com