Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Video: Hirvonens Velsas rallijā

Sestdien ar norvēģa pilota Mads Ostberga uzvaru noslēdzies Velsas rallija noslēdzošais BTRDA posms, kurā, ka zināms, par trases atklājēja ekipāžu brauca Miko Hirvonens.
Vērtējums:

Sākotnēji bija plānots, ka šajā rallijā piedalīsies gan Hirvonens, gan Lēbs, taču beigās franču sportists tomēr nolēma nepiedalīties šajā rallijā, bet gan aizvadīt individuālus testus. "Jā, mēs domājām par to ralliju, kurā piedalīsies Hirvonens, taču beigās nolēmām, ka nepiedalīsimies tajā, " saka franču sportists. "Beigās mēs nolēmām, ka labāk vienu dienu patrenēties pašiem. " Šajā rallijā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Ostbergs, kurš par 44 sekundēm apsteidza Hjūzu Hanteru. Trešais palika Stīvs Perezs, kurš brauca ar Ford Focus WRC automašīnu, ar kuru 2007.gadā brauca Markuss Gronholms.

     [+] [-]

, 2009-10-19 21:12, pirms 15 gadiem
Ceļi jau vienkārši konfekte!

     [+] [-]

, 2009-10-24 15:54, pirms 15 gadiem
par video lieku 10.