Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Lēbs paliek rallijā; viņa komandas biedrs nākamajā sezonā būs Ožjē

Lēbs paliek rallijā; viņa komandas biedrs nākamajā sezonā būs Ožjē
Sebastians Ožjē un Sebastians Lēbs nākamgad būs komandas biedri
Foto: AFP/Scanpix

Šodien kļuvis zināms, ka "Citroen" vienībā nākamajā sezonā brauks divi Sebastiani – Lēbs un Ožjē. Ja Lēbs ar franču vienību pagarināja līgumu uz vienu sezonu, tad Ožjē – uz trim.

Pēc tam, kad kļuva zināms, ka 2011. gadā WRC mašīnas tiks aprīkotas ar 1,6 litru turbo dzinēju, Lēbs atzina, ka viņam nebūs interesanti braukt ar lēnākām mašīnām, tāpēc viņš pieļauj iespēju pēc 2010. gada sezonas pamest WRC. Taču tā nenotiks, jo Lēbs nolēmis WRC rallijā braukt vēl vienu sezonu. Viņa komandas biedrs jaunajā sezonā būs cits francūzis - Ožjē, kuru nesen savās rindās vēlējās iegūt "Ford" komanda.

"Lēbs joprojām ir izsalcis pēc uzvarām un tituliem," teikts komandas paziņojumā. ""Citroen Racing" nākotni vēlas saistīt ar Ožjē, tāpēc arī nolēmām noslēgt trīs gadu līgumu. Dani Sordo joprojām ir daļa no mūsu plāniem, bet pirms mēs paziņosim pilnu nākamā gada programmu, mums ir jātiek skaidrībā ar komandas budžetu."

"Mans līgums ar "Citroen" bija līdz šīs sezonas beigām, taču motivācija un vēlme uzvarēt bija tikpat spēcīga kā līdz šim. 2011. gads man jau būs 11. sezona "Citroen" komandā. Ceru, ka nākamais gads būs ļoti interesants, jo WRC ienāks jaunas komandas un jaunas mašīnas. Taču mans mērķis paliek nemainīgs – izcīnīt septīto titulu,'' saka Lēbs.

"Gribu pateikties "Citroen", ka viņi man uzticas, un, kas pats galvenais, uz trim sezonām," iesāk Ožjē. "Viņi man deva iespēju debitēt WRC, tāpēc vienmēr esmu uzsvēris, ka mana prioritāte ir palikt šajā vienībā."

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +7 [+] [-]

, 2010-07-19 22:43, pirms 14 gadiem
Man liekas, ka kamēr Loebs brauc WRC citiem nav cerību uz titulu, tā tas ir!

  +4 [+] [-]

, 2010-07-19 23:00, pirms 14 gadiem
Krokodils rakstīja: Man liekas, ka kamēr Loebs brauc WRC citiem nav cerību uz titulu, tā tas ir!
Neko vēl nevar zināt. Ar nākamo gadu daudzas lietas risināsies savādāk, būs jaunas mašīnas, jauni konkurenti. Bez šaubām, ka Loebs arī nākamgad būs viens no galvenajiem pretendentiem, taču apgalvot, ka citiem nav cerību, ir pārspīlēti. Gaidīsim, redzēsim.

     [+] [-]

, 2010-07-20 00:45, pirms 14 gadiem
bambino88 rakstīja: Neko vēl nevar zināt. Ar nākamo gadu daudzas lietas risināsies savādāk, būs jaunas mašīnas, jauni konkurenti. Bez šaubām, ka Loebs arī nākamgad būs viens no galvenajiem pretendentiem, taču apgalvot, ka citiem nav cerību, ir pārspīlēti. Gaidīsim, redzēsim.
siis runas ir jau vismaz 4-5 sezonas kamer sekoju lidzi loebam - un tik un taa vinjs pamanaas tikt pie tituliem... ta ka, parspileeti vai nee - domaju nakamaa ir vinjam pedejaa sezona, peec karteejaa izciiniitaa titula. bet varbut ari nee