Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ostbergs panāk vienošanos ar ''Ford''

Ostbergs panāk vienošanos ar ''Ford''
Mads Ostbergs Sāremas rallijā
Foto: Jānis Asaris

Šodien kļuvis zināms, ka ''Adapta Motorsport'' komandas braucējs norvēģis Mads Ostbergs panācis vienošanos ar ''Ford” vienību.

Lai arī Ostbergs ir tikai 23 gadus vecs, WRC rallijā viņš jau brauc kopš 2006. gada. Pateicoties savam tēvam Mortenam Ostbergam, Mads visus šos gadus varēja braukt ''Adapta Motorsport” komandā. Karjeras laikā Ostbergs braucis tikai ar ''Subaru Impreza WRC'' automašīnu, taču šogad Vācijas un Francijas WRC posmos ''M-Sport” komanda vienam no talantīgākajiem norvēģu rallija braucējiem deva iespēja izmēģināt spēkus ar ''Ford Fiesta S2000” automašīnu. Šo izdevību Ostbergs izmantoja godam. Vācijas rallijā viņš kopvērtējumā palika 16. vietā (N4 klasē sestā vieta), bet Francijas rallijā, būdams N4 kases līderis pēc pirmā posma, viņš piedzīvoja avāriju un beigās palika 41. vietā, lai arī rallija otrajā un trešajā dienā viņš nepārtraukti uzrādīja vienus no ātrākajiem laikiem N4 klasē.

Šobrīd zināms tas, ka Ostbergs jauno sezonu sāks 10. februārī, kad Zviedrijā tiks dots starts jaunajai WRC sezonai. ''Izbaudīju braukšanu ar ''Ford Fiesta S2000” automašīnu gan Francijā, gan Vācijā, tāpēc esmu priecīgs par man doto iespēju nākamgad braukt ar jauno ''Ford Fiesta RS WRC” automašīnu,'' iesāk Ostbergs. ''Zinu, ka nākamais gads būs ļoti smags, tāpēc esmu priecīgs, ka ''M-Sport” un ''Adapta Motorsport” izdevās panākt vienošanos.''

''Tas ir tikai loģisks solis, ka Mads Ostbergs 2011. gadā brauks ar ''Ford''. Sajūtas pēc Francijas WRC rallija bija ļoti labas, tāpēc cerējām, ka mums izdosies noslēgt sadarbību ar ''M-sport'' komandu, kas tādējādi mums ļaus attīstīt mūsu komandu Skandināvijas tirgū,'' saka komandas direktors Mortens Ostbergs.

Jāatzīmē, ka šīs rallija sezonas izskaņā Ostbergs startēja Sāremas rallijā, kurā viņš izcīnīja pārliecinošu uzvaru, bet aizvadītajā svētdienā Ostbergs Velsas rallijā izcīnīja devīto vietu.

Izmantotie resursi:
Welcome to M-Sport