Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

P.Solbergs šosezon brauks ar "Citroen C4 WRC" automašīnu

P.Solbergs šosezon brauks ar  "Citroen C4 WRC" automašīnu
Peters Solbergs Spānijas rallijā
Foto: AP/Scanpix

Norvēģu autosportists Peters Solbergs paziņojis, ka šajā sezonā jau ar pirmo posmu viņš pilotēs "Citroen C4 WRC" automašīnu.

Pagājušo sezonu Solbergs iesāka ar ''Citroen Xsara'' automašīnu, taču vairākās intervijās sportists teica, ka mašīnai trūkst jaudas un, ka tā neesot pietiekami konkurētspējīga. Sezonas beigās Spānijas un Velsas rallijos Solbergs jau brauca ar "Citroen C4 WRC" automašīnu. Arī rezultāti uzlabojās, jo sportists abos rallijos finišēja ceturtajā vietā.

Pēc sezonas beigām pilots vēl nezināja, ar kuru mašīnu viņš brauks šajā sezonā. "Šobrīd vislabāko piedāvājumu man izteicis "Citroen", taču gala lēmums vēl nav pieņemts. Viss izšķirsies no tā, kādu atbalstu saņemšu no ražotājiem. Paredzu, ka "Ford" var nedaudz palīdzēt manai komandai, taču situācija vēl ir neskaidra. Pagaidām vairāk izskatās, ka tas varētu būt "Citroen"," decembra sākumā teica sportists.

Taču tagad noskaidrojies, ka norvēģa rīcībā jau ar pirmo posmu Zviedrijā būs jaunākās paaudzes "Citroen C4 WRC" automašīna. ''Pēc vairākām smagām sarunām ar ''Citroen'', esam nonākuši pie kopsaucēja, kas tādējādi man jau ar pirmo posmu ļaus cīnīties par visaugstākajām vietām. Ceru, ka nākamās nedēļas beigās mums arī izdosies savākt visu sezonas budžetu. Nedaudz vēlāk tad arī varēšu oficiāli prezentēt savu ''Petter Solberg World Rally'' komandu un savus atbalstītājus.''

Izmnatotie resursi:
wrc.com

  +2 [+] [-]

, 2010-01-13 14:01, pirms 15 gadiem
malacis!

  +1 [+] [-]

, 2010-01-13 15:15, pirms 15 gadiem
Nu nez vai spēs iejaukties Hirvonena un Loeb cīņā, bet katrā ziņā es viņam to novēlu..!!