Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

WRC rallija prezidents: ''Polijas rallijā man patika viss''

WRC rallija prezidents: ''Polijas rallijā man patika viss''
Foto: Mārtiņš Jankovskis, eSports.lv

Pēc aizvadītā Polijas rallija, WRC rallija prezidents Moris Čendlers atzina, ka daudziem rallijiem būtu jāņem piemērs no Polijas posma.

Pēdējo reizi WRC rallijs Polijā norisinājās 1973.gadā, taču šogad pēc 35 gadu ilgas pauzes tas notika atkal. Lai arī rallija organizatori uztraucās, vai šo posmu izdosies aizvadīt godam, izrādās, ka pārbaudījumu viņi izturēja lieliski. Rallija organizētāji saņēmuši atzinīgus vārdus ne tikai no WRC galvenajiem vīriem, bet arī no vairums pilotiem, kuri atzina, ka šis bija ļoti interesants un patīkams rallijs.

''WRC rallija kalendārā ir daži ralliji, negribu nosaukt viņu vārdus, kur organizatori domā, ka viņu posmi ir kā Dieva dāvanas. Katru gadu, lai posmu padarītu vēl labāku, tā organizēšanā vajag ieguldīt lielus spēkus, taču viņi to negrib darīt. Mēs viņiem pasakām priekšā, kas jādara, bet viņi izliekas, ka nedzird mūs.''

''Paskatāties uz Polijas WRC ralliju. Man šeit patika pilnībā viss, kas tur notika. Uzskatu, ka kalendārā vajag pieņemt jaunu posmu rotāciju.”

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2009-07-10 15:46, pirms 15 gadiem
eh.. neaizbraucu uz polju wrc

     [+] [-]

, 2009-07-10 17:07, pirms 15 gadiem
'Paskatāties uz Polijas WRC ralliju. Man šeit patika pilnībā viss, kas tur notika. Uzskatu, ka kalendārā vajag pieņemt jaunu posmu rotāciju.”
Piemēram WRC posmu organizēt Latvijā