Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Tods nepieļauj iespēju apvienot WRC un IRC rallijus

Tods nepieļauj iespēju apvienot WRC un IRC rallijus
Žans Tods
Foto: Lapresse

Starptautiskās automobiļu federācijas (FIA) prezidents Žans Tods atzinis, ka WRC un IRC ralliji netiks apvienoti, lai arī pastāvēja iespēja par šo ralliju apvienošanu.

Šī gada sākumā Tods paziņojis, ka tuvākajā laikā varētu apvienoties divi konkurējošie WRC un IRC rallija čempionāti. Jau tobrīd bija zināms, ka gan IRC, gan WRC cīnās par to, lai 2011. gadā varētu rīkot Montekarlo ralliju. Pastāvēja liela iespēja, ka Montekarlo rallijā vienlaicīgi varētu norisināties uzreiz divi čempionāti, taču šobrīd Tods nepieļauj varbūtību, ka tuvākajā laikā šie ralliji varētu apvienoties.

''Cik zinu, tad šobrīd FIA ir viens Pasaules rallija čempionāts (WRC),” saka Tods. ''IRC rallijs strādā labi, taču šobrīd viņiem nav nekādas saistības ar FIA un WRC ralliju. IRC ir privātas un komerciālas sacensības, un tām nav nekādas saistības ar FIA. Man ir žēl, ka Montekarlo rallijs nav iekļauts WRC rallija kalendārā, taču ceru, ka nākotnē šī rallija organizētāji pieņems FIA uzaicinājumu un atgriezīsies WRC.”

Izmantotie resursi:
autosport.com

  +6 [+] [-]

, 2010-06-09 11:51, pirms 14 gadiem
Protams, par katru atsevišķi var iegūt vairāk piķa !
Slēpts komentārs: failall

     [+] [-]

, 2010-06-09 13:29, pirms 14 gadiem
Ko varētu iegūt, apvienojot abus rallijus? Tikai to, ka beigās paliks tikai Citroen un Peugeot.

     [+] [-]

, 2010-06-09 14:38, pirms 14 gadiem
Kopumā atbalstu šādu projektu!