Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

P.Solbergs: "Šobrīd vislabāko piedāvājumu izteicis "Citroen""

P.Solbergs: "Šobrīd vislabāko piedāvājumu izteicis "Citroen""
Peters Solbergs
Foto: www.ewrc.cz

Norvēģu rallija braucējs Peters Solbergs paziņojis, ka nākamajā sezonā viņš atkal brauks savā privātajā komandā, un arī šoreiz viņš, visticamāk, sēdēsies pie "Citroen C4 WRC" automašīnas stūres.

Pagājušo sezonu Solbergs brauca ar "Citroen Xsara" automašīnu, kura bieži vien pievīla norvēģi. Sezonas pēdējos divos rallijos sportists varēja braukt ar daudz jaudīgāko "Citroen C4 WRC". Arī rezultāti uzreiz kļuva labāki, jo Spānijā (asfalts) un Velsā (grants) sportists izcīnīja ceturto vietu. Solbergs apzinās, ka iespēja nokļūt kādā spēcīgā ražotāju komandā ir gandrīz neiespējama, tāpēc sportists arī nākamgad brauks ar savu ''Petter Solberg World Rally Team'' komandu.

"Manas lielākās pūles tagad ir savākt atlikušo naudu (esot savākti ap 70% no nepieciešamā budžeta - aut.), lai varētu startēt 2010.gadā," iesāk sportists. "Šobrīd vislabāko piedāvājumu man izteicis "Citroen", taču gala lēmums vēl nav pieņemts. Viss izšķirsies no tā, kādu atbalstu saņemšu no ražotājiem. Paredzu, ka "Ford" var nedaudz palīdzēt manai komandai, taču situācija vēl ir neskaidra. Pagaidām vairāk izskatās, ka tas varētu būt "Citroen". Jā, Kimi Raikonens nākamgad brauks "Citroen Junior" komandā, taču, runājot par mani, man būs pašam sava komanda."

Pagājušajā sezonā Solbergs ar izcīnītiem 35 punktiem kopvērtējumā ieņēma piekto vietu.

Izmantotie resursi:
wrc.com

Ar kuru automašīnu Solbergs brauks nākamgad?

  • 21

  • 5


     [+] [-]

, 2009-12-06 23:20, pirms 15 gadiem
man vienalga ar ko, galvenais ka brauc