Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

20 gadus vecais Novikovs, kurš plānoja atgriezties rallijā, nolēmis beigt karjeru

20 gadus vecais Novikovs, kurš plānoja atgriezties rallijā, nolēmis beigt karjeru
Jevgēņijs Novikovs
Foto: www.almrally.ru

Lai arī pirms pāris dienām 20 gadus vecais krievu pilots Jevgēņijs Novikovs paziņoja, ka plāno atgriezties WRC rallijā, vakara kļuva zināms, ka pilots beidz rallija karjeru.

Novikovs WRC rallijā debitēja 2007. gadā, kad pilots piedalījās Velsas rallijā (izstājās). Pēc gada pilots piedalījās jau sešos WRC rallijos, no kuriem finišu krievu sportists sasniedza tikai divas reizes. 2009. gadā Novikovs, pateicoties savam tēvam un viņa atbalstītājiem, startēja "Citroen Junior Team" komandas sastāvā, taču pēc sezonas pilots paziņoja, ka naudas trūkuma dēļ būs spiests izlaist 2010. gada sezonu.

Pirms pāris dienām sportists paziņojis, ka plāno atgriezties WRC rallijā, taču tobrīd viņš vēl nezināja, kurā komandā varētu braukt. "Drīzumā plānojam aizvadīt testus ar ''Citroen DS3 WRC'' un ''Ford Fiesta WRC" automašīnām. Šobrīd mēs apkopojam informāciju un veicam sarunas ar abiem ražotājiem par iespēju startēt viņu komandās. Šobrīd galvenais kritērijs ir cena, pēc kuras arī izvēlēsimies labāko piedāvājumu,'' pirms pāris dienām teica Novikovs.

Taču šodien portāls almrally.ru raksta, ka Novikovs nolēmis beigt rallija karjeru un pievērsties biznesam. ''Šī man bija ļoti smaga izvēle – izvēlēties autosportu vai biznesu,'' iesāk Novikovs, kurš ar autosportu sāka nodarboties jau desmit gadu vecumā. ''Esmu daudz ko ziedojis autosportā un man tas dzīvē ieņēma lielu lomu. Rallijs man nebija tikai hobijs, bet vienu brīdi tas kļuva par manu dzīves jēgu. Nākamais gads man solīja jaunas perspektīvas un iespēju piedalīties WRC rallijā. Bija gan piedāvājumi, gan arī finansiālais atbalsts. Taču es izvēlējos citu ceļu, pārvēršot autosportu hobija līmenī. Iespējams, tas izskatās savādi un pārsteidzoši, taču es domāju par savu nākotni, tāpēc negribīgi biju spiests beigts savu rallija karjeru...''

Novikova tālais lēciens Somijas WRC rallijā 2009. gadā

Izmantotie resursi:
www.almrally.ru

  +1 [+] [-]

, 2010-11-04 11:06, pirms 14 gadiem
Aivers0n - a tev pat tadas nav!!!!!! vari tikai sedet interneta un apdirs visus!!!!!

  -2 [+] [-]

, 2010-11-04 11:38, pirms 14 gadiem
varu saderēt, ka tie ir meli, gan jau piķi tomēr nedabūja. Tāds jauns čalis šādu lēmumu nepieņemtu, neticu.....

     [+] [-]

, 2010-11-04 14:47, pirms 14 gadiem
Loģiski, ka pats nepieņēma lēmumu. Lēmumu pieņēma nauda, kuras nav. Diemžēl daudzi labi talanti pazūd un aiziet biznesā, jo nav citas iespējas. Novikovs būtu kļuvis par ļoti labu WRC pilotu. To visu labi saprotu, jo pats naudas dēļ sev tīkamu darbu visticamāk būšu spiests mainīt pret ne tik tīkamu, taču daudz labāk apmaksātu.

     [+] [-]

, 2010-11-04 18:21, pirms 14 gadiem
žēl tikai, ka tik traki, ka pat Krievijā nebrauks...