Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Raikonens NASCAR startēs spēcīgajā "Kyle Busch Motorsports" komandā

Raikonens NASCAR startēs spēcīgajā "Kyle Busch Motorsports" komandā
Kimi Raikonens
Foto: www.autoweek.com

Lai arī sākotnēji tika ziņots, ka somu sportists Kimi Raikonens NASCAR seriālā startēs savā izveidotajā "'ICE1 Racing'' komandā, tā nebūs, jo soms nolēmis braukt spēcīgajā "Kyle Busch Motorsports" komandā.

Marta beigās somu sportists paziņoja, ka viņš šogad paralēli WRC rallija posmiem piedalīsies arī NASCAR sacensībās. Sākotnēji tika ziņots, ka Raikonens izveidos jaunu ''ICE1 Racing'' komandu, kuras sastāvā viņš startēs ''Truck Series", bet vēlāk somu braucējs domā pāriet uz ''Nationwide'' un ''Sprint Cup''.

Taču vismaz šogad Raikonens nebrauks savā komandā, jo somu sportists nolēmis braukt spēcīgajā "Kyle Busch Motorsports" vienībā, kuras sastāvā brauc viens no spēcīgākajiem un labākajiem NASCAR braucējiem Kails Bušs. Jau nākamnedēļ Raikonens aizvadīs pirmos testus, lai tādējādi iepazītos gan ar mašīnu, gan ar pašu trasi, bet debija NASCAR paredzēta 20. maijā.

"Esmu sajūsmā, ka man ir dota iespēja sākt savu NASCAR karjeru ar "Kyle Busch Motorsports" komandu," oficiālajā paziņojumā saka 2007. gada F1 čempions Kimi Raikonens. "Kails Bušs ir viens no labākajiem braucējiem NASCAR, tāpēc viņa zināšanas būs ļoti svarīgas, lai es varētu veiksmīgi uzsākt startus sev nepazīstamās sacīkstēs. Viņam ir pieredzējusi komanda, kura būvē ātrākos automobiļus."

"Esam pagodināti, ka Raikonens, kurš ir bijušais F1 pasaules čempions un vairākkārtējs F1 sacīkšu uzvarētājs, nolēmis savu NASCAR karjeru sākt "Kyle Busch Motorsports" komandā," saka Kails Bušs. "Gan kā komandas īpašnieks, gan kā komandas biedrs ar lielu prieku palīdzēšu Raikonenam.''

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

     [+] [-]

, 2011-04-03 11:03, pirms 13 gadiem
Lai veicas kimi!

  -4 [+] [-]

, 2011-04-03 11:28, pirms 13 gadiem
Labāk viņa vietā būtu bijis Šlegelmilhs

     [+] [-]

, 2011-04-03 11:34, pirms 13 gadiem
Kimitim veiksmi jaunaja izaicinajuma:*
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2011-04-03 12:19, pirms 13 gadiem
Būs laiks vajadzīgs,Montoija braukāja pa 30ajām vietām debijas sezonā.tiesa gan novinnēja vienu ne-ovāla posmu.Kimi gaidāms tas pats sākumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-03 15:14, pirms 13 gadiem
Ko var salidzinat ar montoju?F1 vins ostija Kimi dumus,nascara ari