Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Uz vietu "Mini" komandā pretendē Sordo, Gronholms, Martins un Raikonens

Uz vietu "Mini" komandā pretendē Sordo, Gronholms, Martins un Raikonens
Dani Sordo jau "Mini" komandas nometnē
Foto: www.rallyes.net

''Prodrive'' tehniskais direktors Deivids Lapvorts atzinis, ka šobrīd neuztraucas par to, kurš 2011. gadā līdzās Krisam Mīkem brauks ''Mini'' komandā. Šobrīd uz šo vietu pretendē trīs piloti.

Šobrīd 100% zināms, ka nākamgad ar ''Mini Countryman WRC'' automašīnu brauks Kriss Mīke. Komanda turpina strādāt, lai pēc iespējas labāk sagatavotos nākamā gada sezonai. Nesen komanda aizvadīja vairāku dienu testu braucienus Sardīnijā. Tajos testos piedalījās gan Mīke, gan arī bijušais ''Citroen'' komandas pilots Dani Sordo. Taču Lapvorts atzīst, ka joprojām turpinās darbs ar igauni Marko Martinu un divkārtējo pasaules rallija čempionu Markusu Gronholmu. Jāatzīmē, ka pirms neilga laika Gronholms atzina, ka viņš neplānojot atgriezties rallijā. Pie tāda secinājuma soms nonāca, skatoties uz Mihaela Šūmahera sniegumu. Gronholms piekrīt, ka, atgriežoties rallijā, viņš vairāk zaudēs nekā iegūs, taču Lapvorts nesteidz norakstīt Gronholma izredzes atgriezties rallijā. Tāpat rallija forumos kā iespējamais "Mini" komandas braucējs tiek minēts Kimi Raikonens.

''Pilots, kuru jūs nosaucāt (Sordo), ar mums kopā aizvadīja testus Sardīnijā. Viņš ir jauns, bet viņam ir četru gadu pieredze braucot ar labām mašīnām. Strādāt kopā ar Gronholmu ir patīkami. Viņš brauc tik ātri, cik vien ir iespējams. Pēc testu braucieniem viņš vienmēr pasaka tam jābūt tā, tam jābūt šitā, bet tam tā. Neaizmirstiet, ka mums vēl arī ir Marko Martins, kurš arī sniedz mums vērtīgu informāciju. Arī no Mīkes mēs iegūstam daudz informācijas. Jā, viņam nav tik liela WRC rallija pieredze, taču viņš ir braucis ar ļoti daudzām mašīnām,'' saka Lapvorts.

Līdz ar to ''Mini'' ir noslēgusi savus testus Sardīnijā. Pēdējās divās dienās (viena tika aizvadīta uz asfalta, otra uz grants) testos brauca Sordo, kurš esot tuvu tam, lai noslēgtu līgumu ar ''Mini''. Šobrīd komanda nesteidz paziņot, kurš pilots nākamgad brauks kopā ar Mīki. Šobrīd ir zināms tas, ka nākamos testus ''Mini'' aizvadīs īsi pirms Ziemassvētkiem.

Izmantotie resursi:
motosport.com
autosport.com

Kuru pilotu tu gribētu redzēt "Mini" sastāvā?

  • 113

  • 19

  • 11

  • 27

  • 2


  +1 [+] [-]

, 2010-12-02 16:17, pirms 13 gadiem
Kimi arii min kaa vienu no mini pilotiem

  +2 [+] [-]

, 2010-12-02 16:25, pirms 13 gadiem
sandriņa_f1_bkv rakstīja: Kimi arii min kaa vienu no mini pilotiem
Jā, pareizi...palaboju

     [+] [-]

, 2010-12-02 16:26, pirms 13 gadiem
Tajos testos piedalījās gan Mīke, gan arī bijušais ''Citroen'' komandas pilots Kriss Mīke... Cik tur tie Mīkes brauc ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-12-02 16:28, pirms 13 gadiem
brox88 rakstīja: Tajos testos piedalījās gan Mīke, gan arī bijušais ''Citroen'' komandas pilots Kriss Mīke... Cik tur tie Mīkes brauc ?
Sordo, Sordo...

  -2 [+] [-]

, 2010-12-02 16:44, pirms 13 gadiem
Gatis Liepiņš rakstīja: Jā, pareizi...palaboju
es pat nespeeju tam noticeet
par to ir jaiaedzer 1 alus

  -1 [+] [-]

, 2010-12-02 16:45, pirms 13 gadiem
fak un tagad es nevaru savu balsi atdot par kimiiti, jo atdevu par citu

     [+] [-]

, 2010-12-03 01:29, pirms 13 gadiem
Būtu tik forši, ja Martins atgrieztos rallijā.