Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Ožjē turpina gatavoties 2011. gada sezonai (+video)

Ožjē turpina gatavoties 2011. gada sezonai (+video)
Sebastians Ožjē Francijā notiekošajos testos
Foto: www.wrcisfree.com

Franču rallija braucējs Sebastians Ožjē turpina gatavoties jaunajai sezonai. Nesen talantīgais pilots Francijā aizvadīja asfalta testu sesiju.

Pēc sezonas pēdējā posma gan ''Ford'', gan ''Citroen'' nedevās viss pelnītā atpūtā, bet gan uzsāka gatavošanos 2011. gada sezonai, kurā mēs redzēsim jaunas automašīnas. Šobrīd ir zināms tas, ka ''Citroen'' sastāvā nākamgad brauks Sebastians Lēbs un Sebastians Ožjē, bet pie ''Ford'' automašīnas stūres sēdēs Miko Hirvonens un Jari Mati Latvala. Tāpat arī zināms, ka ar ''Mini'' automašīnu brauks Kriss Mīke. Šobrīd vēl nav īstas skaidrības par to, kurš pārstāvēs ''Citroen Junior'' komandu, bet kurš ''Stobart''. Minējumu ir daudz, taču ''Citroen'' boss Olivjē Kesnels atzinis, ka nākamgad ''Citroen'' pasaules rallijā brauks vismaz ar četrām mašīnām.

''Nākamgad mums būs divas komandas, taču šobrīd vēl nevaru pateikt, kuri piloti brauks otrajā komandā, jo mums sākumā jātiek skaidrībā ar budžetu. Tas nozīmē to, ka, ja mēs gribam, lai mūsu komandā brauc Dani Sordo, tad mums viņam ir jānodrošina nepieciešamais budžets. Tas pats arī attiecas uz Kimi Raikonenu, kurš ir izteicis vēlmi turpināt braukt rallijā arī nākamgad,'' saka Kesnels.

''Ir pieprasījums, taču mēs gribam atrast pilotu ar savu naudu un, kurš ir ātrs. Būtu priecīgi, ja mūsu komandā brauktu Kimi Raikonens un Peters Solbergs. Viņi būs mūsu prioritātes, taču redzēsim, kā viss beigsies. Šobrīd jāgaida, taču esmu pārliecināts, ka arī otrajā komandā brauks divi piloti,'' tā Kesnels.

Ožjē testi Velsā

Ožjē testi Francijā

Izmantotie resursi:
rallybuzz.com