Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass izlaidīs pasaules čempionāta posmu Beļģijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass izlaidīs pasaules čempionāta posmu Beļģijā
Pauls Jonass
Foto: twitter.com/PaulsJonass41

Šīs nedēļas nogalē Beļģijā norisināsies pasaules motokrosa čempionāta 14. posma sacensības, taču Lommelas trasē uz starta diemžēl nevarēs iziet Pauls Jonass. Sportists par sacensību izlaišanu paziņoja šodien.

"Ar nožēlu jāsaka, ka nestartēšu šajā nedēļas nogalē Lommelas trasē," informē Pauls Jonass. "Vakar veicu pārbaudes pie ārsta, un rezultāti nebija tik labi kā gribējām. Esmu tiešām sarūgtināts, ka nevarēšu startēt vienā no saviem mīļākajiem "Grand Prix" posmiem, taču nevēlos uzņemties nekādu risku."

Kā zināms, iepriekšējā posma pirmajā braucienā Čehijā, Loketas trasē "Red Bull KTM Factory Racing" komandas pārstāvis, tobrīd būdams līderis, neveiksmīgi piezemējās pēc lēciena tramplīnā. Sportists palika nekustīgs guļot trasē, bet pēc tam tika nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēja vairākus lūzumus degunam un smadzeņu satricinājumu.

Vēl nedēļas sākumā pastāvēja iespēja, ka Jonass tomēr startēs Lommelā, kas ir viena no viņa iemīļotākajām trasēm, tomēr ceturtdien veiktajās pārbaudēs pie ārsta apstiprinājās, ka pagaidām no braukšanas sacīkstēs jāatsakās.

Sezonas kopvērtējumā Jonass šobrīd ir trešajā vietā, 67 punktus aiz Džeremija Sīvera un 44 punktus priekšā Benuā Paturelam.

Acīm redzot, Jonass varētu atgriezties pasaules čempionātā uz Šveices posmu, kas 7. augustā notiks Froijenfeldā. Tas gan šobrīd vēl oficiāli nav zināms.

MX2 klases kopvērtējums pirms Beļģijas posma

VietaSportistsValstsMotociklsPunkti
1.Jeffrey HerlingsNEDKTM597
2.Jeremy SeewerSUISuzuki470
3.Pauls JonassLATKTM403
4.Benoit PaturelFRAYamaha359
5.Dylan FerrandisFRAKawasaki358
6.Aleksandr TonkovRUSYamaha320
7.Max AnstieGBRHusqvarna316
8.Petar PetrovBULKawasaki282
9.Samuele BernardiniITATM279
10.Brian BogersNEDKTM246
...............
15.Roberts JustsLATKTM130
29.Kārlis SabulisLATYamaha34

  +1 [+] [-]

, 2016-07-29 11:52, pirms 8 gadiem
3 vieta sezonā vēl būs jāizcīna. Par otro jaizmirst. Saarstē čaiņiku un miers