Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lielbārži PČ kvalifikācijas sacensībās Francijā aizcīnās līdz piektajai vietai

Juris Grīns
Juris Grīns

Lielbārži PČ kvalifikācijas sacensībās Francijā aizcīnās līdz piektajai vietai
Brāļi Lielbārži. Foto: WSC

Pasaules čempionāts blakusvāģu motokrosā turpinās ar piekto posmu Francijā, kur šodien jau norisinājās kvalifikācijas sacīkstes, bet brāļi Daniels un Bruno Lielbārži savā grupā ierindojās piektajā vietā.

Izcīnījuši uzvaras pirmajos divos čempionāta posmos, uz Plomjonas trasi, kurā iepriekš nekad vēl nebija startējuši, brāļi Lielbārži devušies kā kopvērtējuma līderi. Brīvajos treniņbraucienos tika sasniegts ceturtais ātrākais aplis, kvalifikācijas treniņā - jau trešais, bet kvalifikācijas sacīkstē pēc ne tik laba starta izdevās aizcīnīties līdz piektajai vietai finišā.

"Mūsu pirmā reize Plomjonas trasē," no sacensību norises vietas ziņo brāļu Lielbāržu komanda. "Brīvajā un laika treniņā jutāmies labi un meklējām labākās līnijas. Kvalifikācijas braucienā neizdevās starts un pēc tam nevarējām īsti atrast savu ritmu. Tik un tā spējām izcīnīt punktu un šobrīd koncentrējamies uz rītdienu."

Lielbārži startēja A grupas cīņā, kur uzvaru guva sezonas vicelīderi Koens Hermanss/Bens van den Bogārts, bet pirmo trijnieku noslēdza Džeisons van Daele/Loets van der Puttens. Priekšā latviešiem finišēja arī Tims Prummers/Rodolfs Lebretons. Finišā Lielbārži no uzvarētājiem atpalika 53 sekundes.

B grupā uzvaras laurus plūca Marvins Vanlušens/Glens Jensenss, aiz kuriem finišu šķērsoja Brets Vilkinsons/Džo Millards un Džošua Veinmans/Noa Veinmans.

Rezultāti: A grupa | B grupa

Finālbraucieni Plomjonas trasē tiks aizvadīti svētdien.

Brāļiem Lielbāržiem pirms svētdienas cīņām ir desmit punktu pārsvars pār Hermansa/Van den Bogārta ekipāžu, bet trešajā vietā esošie Vilkinsons/Millards ir 14 punktus aiz līderiem.

     [+] [-]

, 2024-05-25 19:13, pirms 3 nedēļām
Ļoti labi, skaidrs, ka visas uzvaras čaļi neizcels, galvenais stabili un bez traumām.