Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

MXGP čempionātam pievienosies "Triumph" rūpnīcas komanda

Juris Grīns
Juris Grīns

Apvienotajā Karalistē bāzētais motociklu ražotājs "Triumph Motorcycles" oficiāli paziņojis par plānu 2024. gadā uzsākt dalību pasaules motokrosa čempionātā. Sākotnēji dalība tiks ņemta MX2 klases sacīkstēs, bet jau sezonu vēlāk komanda izies uz starta arī MXGP kategorijā.

"Triumph Racing Team" izveidota sadarbībā ar Tjerī Šizatu-Suconi, kurš ir viens no pieredzējušākajiem un panākumiem bagātākajiem motokrosa komandas īpašniekiem. 2024. gadā komanda ar diviem motocikliem startēs MX2 klasē, savukārt 2025. gada sezonā pievienosies MXGP kategorijai.

Zināms, ka komandu vadīs Vinsents Bereni. Tāpat tiks piedomāts par jaunu un talantīgu motokrosa braucēju piesaisti, kuriem "Triumph" palīdzēs karjeras izaugsmē un nodrošinās sev spēcīgu sportistu bāzi nākotnei.

Kamēr "Triumph" motocikli tiks ražoti Hinklijā, Apvienotajā Karalistē, kur atrodas rūpnīcas galvenā bāze, pati motokrosa komanda bāzēsies netālu no Eindhovenas, Nīderlandē, kur atrodas Šizata-Suconi nometne. Jau šobrīd abas nodaļas cieši sadarbojas jauno motociklu izstrādē, kas aktīvi tiek testēti ASV, kā arī Lielbritānijā un citviet Eiropā.

Pašlaik vēl nav nosaukti braucēji, kas pārstāvēs "Triumph Racing Team" tās pirmajā sezonā.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...