Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Motokrosa braucējs Pumpurs jaunajai sezonai gatavojas Spānijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Motokrosa braucējs Pumpurs jaunajai sezonai gatavojas Spānijā
Mairis Pumpurs. Foto: Facebook.com/mairis601

"MX2 Pro" klases sportists Mairis Pumpurs ("MX Moduls"), kurš pagājušajā gadā piekāpās Latvijas čempionam motokrosā Edvardam Bidzānam un ieguva otro vietu, visu ziemu aktīvi trenējas un gatavojas 2024. gada motokrosa sezonai.

"Ar motociklu dodos uz ārzemēm, uz Spāniju trenēties," stāsta Mairis Pumpurs. "Gatavojoties jaunajai sezonai, moto treniņus aizvadu Roberta Justa vadībā, bet fiziskās sagatavotības treniņus vada Kaspars Stupelis. Regulāri dodos uz sporta zāli, lai ķermenis būtu sagatavots slodzei, sadarbojos ar Oskaru Urbanoviču. Tiek izdarīts liels darba apjoms tieši fiziskajos treniņos. Tāpat arī ar motociklu. Kad vēl zeme nebija sasalusi, Latvijā treniņus braucu Liepājā"

"Smagi strādāju, lai tos spētu sasniegt ne tikai fiziski uz motocikla, bet arī mentāli, lai būtu gatavs," atzīst talantīgais motosportists Mairis Pumpurs, kuram šogad ir uzstādīti augsti mērķi. "Startēšu Latvijas un Eiropas čempionātā motokrosā, iespējams arī kādās atsevišķās sacensībās, par kurām tiks lemts sezonas laikā. Akcents šobrīd ir skaidrs. Tie arī ir galvenie un svarīgākie seriāli, kuros vēlos startēt. Ceru, ka būšu spējīgs uzrādīt pilnvērtīgu rezultātu ar kārtīgu sagatavošanos salīdzinājumā pret pērnā gada sezonu. Šogad man ir pilnvērtīga sagatavošanās."

Sportists piebilst: "Esmu priecīgs par cilvēkiem, ar kuriem kopā strādāju un eju uz savu mērķi. No visiem nāk līdzvērtīga atdeve. Domāju, ka būšu gatavs un būšu spējīgs rādīt labu sniegumu jaunajā motokrosa sezonā."

Izmantotie resursi:
lamsf.lv