Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Brāļi Reišuļi pirms EMX sezonas startēs Francijas čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Brāļi Reišuļi pirms EMX sezonas startēs Francijas čempionātā
Brāļi Reišuļi ar komandu pirms jaunās sezonas. Foto: Mediacross

Motokrosa talanti Jānis Mārtiņš Reišulis un Kārlis Alberts Reišulis, gatavojoties Eiropas čempionāta jaunajai sezonai, nākammēnes ieplānojuši dalību Francijas čempionāta sacensībās.

Šogad brāļi pārstāvēs "Yamaha" oficiālo komandu VRT un piedalīsies EMX250 čempionātā. Jānis Mārtiņš aizvadīs debijas sezonu šajā klasē kā pērnā gada EMX125 čempions, savukārt Kārlim Albertam tā būs jau otrā sezona EMX250 kategorijā. Tāpat komandā startēs Ivano van Erps, un holandietis arī startēs Francijas čempionāta atklāšanas sacensībās.

Francijas Elites čempionāta ("Les Championnats de France Élite") pirmais posms tiks aizvadīts 24. un 25. februārī "Lacapelle Marival" trasē. Sacensībās visās klasēs kopā plāno piedalīties ap 300 sportistiem, un šis ik gadu ir viens no populārākajiem motokrosiem pirms Eiropas un pasaules čempionātu sezonas sākšanās. Brāļiem Reišuļiem pretī stāsies tādi braucēji kā Tibo Benistāns, Lukass un Saša Kūneni, Toms Gujons, Kventins Prunjē, Matiss Buarams, Matiss Valāns un citi.

Pirms gada "Elite MX1" klasē "Lacapelle Marival" motokrosā abos braucienos uzvarēja Džefrijs Herlingss, bet "Elite MX2" klasē abās finālsacīkstēs pirmais bija Lukass Kūnens.