Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Nacionālā motokrosa kausa finālposmā Jūrkalnē "MX Pro" klasē uzvar Kokins

Juris Grīns
Juris Grīns

Nacionālā motokrosa kausa finālposmā Jūrkalnē "MX Pro" klasē uzvar Kokins
Markuss Kokins. Foto: AS Photography

Sestdien, 21. septembrī, Ventspils novadā, Jūrkalnē norisinājās Nacionālā kausa noslēdzošais posms motokrosā. Diena bija ļoti skaista un piemērota labam motokrosam, visas dienas garumā 176 sportisti devās trasē, kurā šogad bija veikti uzlabojumi, par kuriem organizators saņēma uzslavas.

Nacionālais kauss motokrosā Jūrkalnē notika jau piekto gadu pēc kārtas, taču motokross šeit ir norisinājies vairāk nekā 15 gadus. Trase ir interesanta, tai ir sava “odziņa”, taču tā nebūt nav tik viegla, kā sākumā šķiet. Kopumā sacensības bija izdevušās lieliskas, šī gada sacensībās varējām vērot dalībnieku pieaugumu, un sastāvs bija patiesi iespaidīgs – labākais, kāds iespējams noslēdzošajā sezonas posmā.

Sacensību organizators Guntis Spade, runājot par sacensībām, pauž gandarījuma sajūtu un uzsver, ka darbs ir paveikts ar izcilību: “Viss noritēja, kā biju plānojis. Arī laikapstākļi mūs lutināja. Šogad, pateicoties atbalstītāju izcilajam atbalstam, mums izdevās ievērojami uzlabot Jūrkalnes trases segumu, ko īpaši novērtēja nobraucēji. Šāda līmeņa sacensības ar tik augstvērtīgu dalībnieku sastāvu ir svarīgas gan novada attīstībai, gan motokrosa sabiedrībai kopumā. Paldies visiem, kuri atbrauca un atbalstītajiem par sniegto atbalstu!”

“Esmu ļoti apmierināts ar savu sniegumu Nacionālajā kausā Jūrkalnē,” saka MXPRO klases līderis Markuss Kokins (MX Moduls). “Starti bija veiksmīgi, un braucieni izdevās labi. Arī visa sezona bija ļoti pozitīva, īpaši, ja ņem vērā, ka šī bija mana pirmā sezona ar 250cc motociklu. Trase Jūrkalnē šogad bija sagatavota īpaši laba, par to paldies organizatoram.”

Rezultāti: https://speedhive.mylaps.com/events...

Izmantotie resursi:
lamsf.lv