Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Video: Sportists piedzīvo iespaidīgu kritienu, pieceļas un aizbrauc tālāk

Pasaules motokrosa čempionāta Bulgārijas posmā vairāki braucēji piedzīvoja kritienus, kuru vidū bija arī mūsu latviešu motosportists Matīss Karro. Tāpat ļoti iespaidīgu kritienu piedzīvoja kāds Šveices sportists, kurš, neskatoties uz šo sāpīgo negadījumu, ātri piecēlās kājās un turpināja sacīkstes.

, 2014-04-22 01:12, pirms 10 gadiem
iespaidīgu kritienu?

motokrosā, ar rīta kafijas krūzi shitādi kritieni obligātie katru rītu jākrīt ..

labak pasties kā downhilā dzeki lido pa gaisu, kad pēc dropa nesavāc ričuku!!
Pauls Jonass. Foto: Full Spectrum Media

Jonass: "Diezgan smaga un nopietna trauma"

1. un 2. jūnijā Vācijā, Toičentāles mototrasē noskaidroti pasaules motokrosa čempionāta astotā un Eiropas čempionāta piektā posma uzvarētāji. Diemžēl otrā brauciena starts Paulam Jonasam izvērtās neveiksmīgs - piedzīvojot smagu kritienu, viņš no brauciena izstājās.
Foto: WSC

Lielbārži: "Vispriecīgākie esam par atgriešanos pasaules čempionāta vadībā"

Iepriekšējā nedēļas nogalē, 1. un 2. jūnijā Čehijā, Kramolinā norisinājās Pasaules čempionāta ceturtais posms blakusvāģu motokrosā, kurā piedalījās un trešo vietu izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis.
Kārlis Neija. Foto: EMX

Neija un Lizanders izcīna punktus Eiropas čempionāta posmā Čehijā

Pagājušajā nedēļas nogalē, 1. un 2. jūnijā Čehijā, Kramolinā norisinājās Eiropas čempionāta trešais posms kvadriciklu motokrosā. Šajā posmā piedalījās Kārlis Neija ("Motosports Racing Team/Auseklis") un Kārlis Lizanders ("Saldus motoklubs").