Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonass: "Esmu neapmierināts"

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonass: "Esmu neapmierināts"
Pauls Jonass. Foto: Facebook.com/pauls.jonass

Pasaules čempionāta Sardīnijas posmu motokrosa braucējs Pauls Jonass noslēdza astotajā vietā. "Standing Constructor GaGas" vienības sportists atzīst, ka padevās labi starti, tomēr kopumā ar savu braukšanu viņš nav apmierināts.

Pirmajā braucienā startā Jonass bija starp līderiem, bet pirmā līkuma cīņās saķērās ar vairākiem blakus esošajiem konkurentiem, tādā veidā atkrītot ārpus pirmā divdesmitnieka. Sacensību gaitā izdevās pakāpties uz augšu un finišēt 13. vietā. Vēl labāks starts viņam bija otrajā braucienā, pēc pirmajiem līkumiem Jonass bija ceturtais, bet divas pozīcijas konkurentiem vēlāk pazaudēja, finišējot sestajā vietā.

"Šīs nebija manas labākās dienas un esmu diezgan neapmierināts ar savu braukšanu," neslēpj Jonass. "Pēc Turcijas paveicām daudz vērtīga darba, bet tas vienkārši nebija redzams, kad izbraucu trasē. Tiesa gan, starti man padevās labi, žēl, ka pirmajā braucienā jau uzreiz pēc tam bija neliela saķeršanās. Man paveicās, ka nenokritu, taču zaudēju daudzas pozīcijas. Kopumā šī bija ļoti smaga trase un priecājos, ka varu doties no tās prom vesels. Nākamais posms norisināsies Toičentālē, un iepriekš šī man bijusi veiksmīga trase, tādēļ uz turieni došos mērķējot uz labu rezultātu."

MXGP pasaules čempionāta kopvērtējumā Jonass saglabā septīto vietu, bet priekšā esošais Džeremijs Sīvers šajā posmā ierindojās augstāk, tādēļ abu starpā atstatums no 18 punktiem pieaudzis līdz 26. Tikmēr Jonasam aizmugurē esošais Glens Koldenhofs latvietim zaudē 20 punktus.

Pasaules čempionāta nākamais posms notiks 3. oktobrī Vācijā, Toičentāles trasē.

     [+] [-]

, 2021-09-20 21:59, pirms 2 gadiem
Perņaks par divīti apmierinās