Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Latvijas motokrosa čempionāts turpina uzņemt apgriezienus, nākamais posms Alojā

Juris Grīns
Juris Grīns

Latvijas motokrosa čempionāts turpina uzņemt apgriezienus, nākamais posms Alojā
Foto: LaMSF

Trīs "Magmum" Latvijas motokrosa čempionāta posmi jau aiz muguras, vēl divi priekšā. Divas dienas, 27. un 28. jūlijā, Alojā, "Jaunzemnieku" mototrasē norisināsies sezonas ceturtais posms.

Sportistiem, kas startēja šī gada Latvijas kausā, jaunierīkotais starta zonas režģis un trase jau ir zināma. Tā kopumā ir interesanta gan pašiem dalībniekiem, gan arī skatītājiem lieliski pārskatāma.

Sacensību organizators Māris Miezītis (“MK Aloja”): “Gaidām, gaidām braucējus. Galvenais, lai viņi atbrauc un piedalās. Pamatā esam gatavi, viss jau bija sagatavots, organizējot Latvijas kausa posmu. Vēl dažas lietas jāpiepucē un tad jau būsim 100% gatavi uzņemt sportistus, skatītājus un atbalstītājus “Magmum” Latvijas čempionātā Alojā. Lielākais darbs jau ir izdarīts. Starta režģis ir iemēģināts, ar to viss ir kārtībā. Saķere ir pamatīga. Starts visiem vienāds. Viss ļoti labi strādā. Sestdien savu dalību pieteikuši šī brīža Pasaules čempionāta blakusvāģa motokrosa braucēji brāļi Lielbārži, viņi ieradīsies ar visu savu lielo komandu. Kā arī gaidāmi Baltijas vadošie motokrosa braucēji un ne tikai. Tradicionāli, kā katru gadu, arī šogad – svētdien būs skatītāju loterija 800 eiro vērtībā. Visi laipni aicināt “Jaunzemnieku” mototrasē. Uz tikšanos,” tā Māris Miezītis.

Loterijā piedalās: Pērkot ieejas un/vai maksas autostāvvietas biļeti 10,-EUR vērtībā
Svarīgi! Balvas saņem tikai tie izlozes dalībnieki, kuri atrodas uz vietas izlozes laikā! Loterijas izloze plkst.13:35.

27. jūlijā pirmais starts plkst. 10:20. Klases: Q Open, BV Open, MX Retro, MX Amatieri open, MX Dāmas. 28. jūlijā pirmais starts plkst. 11:30. Klases: MX65, MX85, MX125, MX1, MX2.

Dienaskārtība sestdienai un svētdienai: https://www.licences.lv/uploads/tem...

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)