Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lizanders kritienā guvis traumu, Lielbāržiem uzvara kvalifikācijas sacensībās

Juris Grīns
Juris Grīns

Lizanders kritienā guvis traumu, Lielbāržiem uzvara kvalifikācijas sacensībās
Brāļu Lielbāržu ekipāža. Foto: WSC

Kamēr blakusvāģu motokrosa pasaules čempionāta posmā Polijā uzvaru kvalifikācijas sacensībās guvuši Daniels un Bruno Lielbārži, Eiropas čempionāta kvalifikācijas treniņā smagu kritienu piedzīvoja Kārlis Lizanders, laužot abus apakšstilba kaulus.

Gdaņskā šajā nedēļas nogalē norisinās Eiropas kvadriciklu čempionāta priekšpēdējais, ceturtais posms, uz kuru devušies trīs Latvijas sportisti. Kvalifikācijas treniņš diemžēl ar neveiksmi noslēdzās vienam no viņiem.

"Brīvajā treniņā ātri iepazinu trasi un sapratu, ka man tā ļoti patīk," vēsta Kārlis Lizanders. "Prieks bija īss, jo pēc brīvā treniņa sekoja laika treniņš, kad veicu "ātro apli", pirms līkuma trampalīna pieļāvu rupju kļūdu un izlidoju ārpus trases. Rezultātā ir lauzti abi apakšstilba kauli, šobrīd dodos uz mājām, lai varētu operēt."

Kārlis Neija kvalifikācijas sacīkstēs guva desmito pozīciju, bet Matīss Palēvičs ierindojās pēdējā, 21. vietā.

Polijas posma rezultāti: https://www.emxquad.com/4-poland-gd...

Sezonas kopvērtējumā Neija ierindojas septītajā vietā.

EČ kopvērtējums: https://www.emxquad.com/standings

Turpat notiek arī pasaules čempionāta piektais posms blakusvāģu motokrosā. Brāļiem Lielbāržiem padevās lielisks veikums. Latvieši pārņēma vadību A grupas sacīkstēs jau startā un finišēja pirmie, par nepilnām desmit sekundēm pārspējot Tima Leferinka/Sema Leferinka duetu, kamēr trešie bija Kiljans Prunjē/Evans Prunjē.

"Visu dienu jutāmies ļoti labi un bijām apmierināti ar motociklu," ziņo brāļu Lielbāržu ekipāža. "Kvalifikācijas braucienā izcēlām startu un bijām līderi visu brauciena laiku, finišu šķērsojot kā uzvarētāji un, pievienojot piecus punktus čempionāta kopvērtējumā."

B grupā uzvaru sasniedza Koens Hermanss/Bens van den Bogārts, kuri pārliecinoši finišā pārspēja Marvinu Vanlušenu/Glenu Jensensu, kamēr trešo bija Tims Prummers/Rodolfs Lebretons.

Polijas posma rezultāti: https://www.fimsidecarcross.com/203...

Pirms finālbraucieniem pasaules čempionāta vadībā Lielbārži, kuri par četriem punktiem pārspēj Vanlušena ekipāžu un jau 24 punktiem - Prunjē duetu.

PČ kopvērtējums: https://www.fimsidecarcross.com/sta...

     [+] [-]

, 2024-06-16 12:53, pirms nedēļas
Diezgan laicīga ziņa...
Bet par letiņiem prieks
Par #47 un #101