Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Dobelē iedegsies cīņa starp latviešu un igauņu spēcīgākajiem motokrosa braucējiem

Juris Grīns
Juris Grīns

Dobelē iedegsies cīņa starp latviešu un igauņu spēcīgākajiem motokrosa braucējiem
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

Vēl tikai nedaudz vairāk nekā nedēļa, un nu jau ne pirmo gadu pēc kārtas sporta entuziastu gaidītākais notikums Dobelē būs klāt - Latvijas čempionāta "Cramo" ceturtā posma sacensības motokrosā.

20. augustā mototrasē “Ceļa Ēzeļi” spēkiem mērosies solo motociklu klašu pārstāvji, sākot ar mazajiem ķipariem no piecu gadu vecuma 50cc klasē, junioriem 65, 85 un 125 kubikcentimetru klasēs līdz senioru un veterānu klases vīriem. Protams, saldais ēdiens skatītājiem – ātrāko pilotu cīņas MX1 un MX2 klasēs.

Prognozējam, ka iedegsies cīņa starp Latvijas un Igaunijas pilotiem, kā arī skatītājiem būs iespēja redzēt “MX4 Dobele” motokluba un Dobeles novada ātrākos sportistus Arnoldu Sniķeru MX2 klasē un Mairi Pumpuru 85cc klasē. Vēl noslēpumā tīts ir dažu mums ļoti pazīstamu sportistu dalība sacensībās katrā gadījumā treniņos tika manīti gan Rainers Žuks, gan Kristers Drevinskis un Toms Macuks, tāpat arī vairāki Igaunijas un Somijas sportisti, gan arī mūsu motokrosa leģenda Lauris Freibergs,

Sportistiem Dobelē būs iespēja cīnīties ne tikai par čempiona tituliem, uzvarētāju kausiem un naudas balvām, bet, kā ierasts, pie mums uzvarētāji tiks pie vērtīgām balvām no mūsu atbalstītājiem.

Motokrosa ietvaros plānojam jaudīgu papildus izklaides programmu skatītājiem. Jau sestdienas vakarā iesakām apmeklēt "Klondaika" Dobelē, kur vakara ietvaros būs iespēja kārtīgi izballēties un laimēt ielūgumus uz motokrosu. Svētdien trasē darbosies “Lattelecom” 1188 piepūšamās atrakcijas un “Safe” fanu telts bērniem. Mazajiem apmeklētājiem līdz piecu gadu vecumam būs iespēja izmēģināt “Strider” balansa velosipēdus, savukārt lielajiem darbosies “Tautas sporta bāzes” loka šaušanas izmēģinājumu poligons. Sacensību pārtraukumā “Safe” fanu teltī autogrāfu sesija – plakāti no Dobeles novada ātrākajiem sportistiem. Sacensību laikā sadarbībā ar “Torley” esam sarūpējuši pārsteigumu mūsu dāmām – motokrosa fanēm . Muzika no Aspektsound.lv, kvalitatīva bufete no "Tex Mex". Lai visiem viss būtu skaidrs, neiztrūkstoši komentāri no Ērika Fogeļa.

Esam uzaicinājuši arī viesus no draudzīgās “Moto Mafia” komandas. Ņemot vērā, ka tuvojas skolas laiks, sacensību ietvaros trešo gadu rīkos akciju “Ziedo skolai noderīgas lietas Dobeles novada ģimenēm!”. Aicinām sacensību apmeklētājus aktīvi piedalīties un palīdzēt. Saziedotās mantas pēc sacensībām nonāks novada sociālā dienesta rīcībā. Sacensību nobeigumā arī loterija, kurā varēs laimēt ieejas biļetes uz pasākumu "Arēnā Rīga" - 21.oktobra motokrosu "Arenakross Riga".

Izmantotie resursi:
Latvijas čempionātaCRAMO 4. posma sacensības...