Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Augustā tiks aizvadīts pirmspēdējais mini motokrosa posms šosezon

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Augustā tiks aizvadīts pirmspēdējais mini motokrosa posms šosezon
Mini motokross Mārupē. Foto: bierini.lv

24. augustā tiks aizvadīts jau ceturtais Mārupes kausa izcīņas posms mini motokrosā. Tas būs pirmspēdējais jauniešu attīstības motokrosa seriāla etaps šosezon. Kā ierasts, sacīkstes notiks trešdienā.

Sacīkstes ritēs pēc slīdošā grafika. Kvalifikācijas braucieni sāksies plkst. 14:00, kamēr pašas sacīkstes plkst. 16:15. Apbalvošana paredzēta ap plkst. 20:00.

Uz starta dosies dāmas, MX125 jaunieši (2-taktu), MX2 juniori (4-taktu), kā arī Zelta mopēds (sporta, standarta ar diviem ātrumiem un standarta 45cc).

Mazākie piloti tikmēr, kā vienmēr, tiks sadalīti divas daļās. MX50, MX65 un MX85 tiks sadalīti jaunākajos un vecākajos pilotos. Nedrīkst aizmirst arī MX50 rūķīšus.

Noslēdzošais mini motokrosa izcīņas posms tiks aizvadīts 25. septembrī. Tad taps skaidri arī visi jaunie šī seriāla čempioni.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT