Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš izcīna augsto otro vietu "ADAC MX Masters" motokrosa posmā Vācijā

Juris Grīns
Juris Grīns

Ozoliņš izcīna augsto otro vietu "ADAC MX Masters" motokrosa posmā Vācijā
Foto: lamsf.lv

3. un 4. augustā Vācijas pilsētā Gaildorfā norisinājās "ADAC MX Masters" seriāla posms, kurā startēja četri latviešu braucēji. Šoreiz augsto otro vietu Junioru kausā MX125 klasē izcīnīja Markuss Ozoliņš.

Pēc sacensībām Markuss Ozoliņš (startēja privāti) pastāstīja, ka sacensības iesākās ne pārāk labi, jo iesildīšanās braucienā viņš uzrādīja tikai astoto apļa laiku.

"Zināju, ka varu labāk. Šīs bija otrās sacensības pēc vairāk kā mēneša ilgas slimošanas, tāpēc nebija izvirzīti nekādi augsti mērķi. Šis vairāk bija paredzēts kā treniņš. Kvalifikācijā uzrādīju sesto ātrāko apļa laiku. Svētdien notika abi finālbraucieni. Pirmā brauciena startā aizbraucu ceturtais un tā arī nobraucu un finišēju ceturtais. Fiziski noguru, pēc mēneša garās pauzes nebiju tik lielā slodzē braucis, arī rokas piedzina. Otrajā braucienā veicās daudz labāk, arī ātrums bija lielāks. Arī šajā startā aizbraucu kā ceturtais un finišēju trešajā pozīcijā. Sanāca laba cīņa ar Tomasu Šaicānu, taču viņš nokrita. Kopumā ar aizvadīto posmu esmu apmierināts, šis bija labs treniņš pirms EMX125 Eiropas čempionāta posma Zviedrijā," stāsta Ozoliņš.

MX125 klasē divu braucienu summā 11. vietā Raivo Laicāns (privāti), bet Tomasam Šaicānam ("Saldus motoklubs") šoreiz 14. vieta.

MX85 klasē startēja Toms Dankerts ("Motosports Racing Team/Auseklis"), kurš ierindojās desmitajā vietā.

Rezultāti:

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)