Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Jonasa jaunais treneris būs holandietis De Rūvers

Juris Grīns
Juris Grīns

Jonasa jaunais treneris būs holandietis De Rūvers
Pauls Jonass
Foto: britishmx.com

Par latviešu motosportista Paula Jonasa jauno treneri kļuvis holandietis Marks de Rūvers, kurš pats savulaik startēja pasaules motokrosa čempionātā.

Savas sportista karjeras laikā De Rūvers tika uzskatīts par ārkārtīgi talantīgu un ātru braucēju, tomēr daudzie savainojumi viņam bieži liedza šos dotumus pārvērst augstos rezultātos. Lai gan De Rūveram ir izdevies uzvarēt MXGP sacīkstēs, viņam ne reizi nav izdevies iegūt godalgotas vietas pasaules čempionāta kopvērtējumā.

Jonass šogad aizvadīja savu otro pilno sezonu MX2 pasaules čempionātā. Pērn viņu trenēja titulētais Stefans Evertss, savukārt šosezon Jonasa treneris bija Džoels Smetss.

Jonasa jaunais treneris De Rūvers pirms kāda laika beidza savu sportista karjeru, bet šī gada pavasarī paziņoja, ka turpmāk būs motokrosa braucēju treneris.

Jonass šosezon traumas dēļ bija spiests izlaist pēdējos piecus posmus, bet kopvērtējumā palika piektais. Pirms dažām nedēļām viņš atgriezās uz motocikla, atsākot treniņus un gatavojoties 2017. gada sezonai.

De Rūvers viņu ne vien trenēs, bet arī atbalstīs katrā no nākamās MX2 pasaules čempionāta sezonas posmiem klātienē, ierodoties uz visāmm "Grand Prix" sacīkstēm.

Kā zināms, Jonass arī 2017. gada sezonā pārstāvēs spēcīgo "Red Bull KTM Factory Racing" komandu.

Jaunā sezona startēs 25. februārī Katarā. Tikmēr Latvijas posms Ķegumā būs pasaules čempionāta septītais posms un notiks 7. maijā. Kopumā plānoti 20 posmi 17 valstīs.

     [+] [-]

, 2016-11-01 14:30, pirms 8 gadiem
Smets un viss Red Bull par so ir pelnijis pa muguru,laikam isti netic Paulam,ja jau treneris bus cits,bet ceru ka sis 2017 gads,bus cempionu gads,un vins izdaris to ko jau sen ir pelnijis...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 14:33, pirms 8 gadiem
Vai arī netic Smetsam

  +1 [+] [-]

, 2016-11-01 17:58, pirms 8 gadiem
popovs rakstīja: Vai arī netic Smetsam
Nu ari,bet Smets ari loti maz pieversa Jonasam uzmanibu...par to jau pat tevs teica...lidz ar to bija gruti sagatavoties posmiem un paradit labu limeni...