Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Latvijas izlasi Eiropas Nāciju Kausā kvadricikliem papildinās K.Bole Jr

Latvijas izlasi Eiropas Nāciju Kausā kvadricikliem papildinās K.Bole Jr
Kārlis Bole Jr.

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 29.un 30. augustā Ainažos norisinājās 5. Latvijas čempionāta posms kvadricikliem, kas Eiropas Nāciju čempionāta izlases vadītājam Ērikam Eizānam kalpoja par pēdējo paraugdemonstrējumu pirms lēmuma pieņemšanas par izlases sastāvu. Noskaidrots, ka kvadriciklu izlasi 11.oktobrī Vācijā papildus Edgaram Meņģelim un Raivim Sootee pārstāvēs arī Kārlis Bole Juniors.

„Ir noslēdzies 5. Latvijas čempionāta posms kvadricikliem un izlemts par Latvijas izlases sastāvu Eiropas Nāciju Kausam 2015. Sacensības bija ļoti spraigas, aizraujošas un skatāmas - no malas likās, ka katrs no izlases kandidātiem uzrādīja savu sezonas labāko sniegumu. Trase Ainažos bija īsa, bet ļoti smaga un sarežģīta. Apdzīšanas iespējas apgrūtinātas, pāris tramplīni, bet ar bīstamiem uzmetieniem un bedrainiem nosēdieniem, taisnes izdangātas, špūrēs - teicami apstākļi, lai noskaidrotu patiesi spēcīgāko sastāvu. Diemžēl neiztikām bez tehniskām problēmām gan kvalifikācijā, gan braucienu laikā.

Sacensībās iegūto vietu saraksts nedaudz neatbilst manam lēmumam, bet uz doto brīdi lēmums ir šāds - Latviju Eiropas Nāciju kausā pārstāvēs Edgars Meņģelis, Raivis Sootee un Kārlis Bole Jr.

Lai piedod manu lēmumu tie sportisti, kas bija nopietni gatavojušies, lai godam aizstāvētu Latvijas vārdu. Diemžēl dalībnieku skaits ir noteikts un divas komandas drīkst pieteikt tikai organizatorvalsts un ārī tikai tādā gadījumā, ja sacensībām pieteikušās mazāk par 15 valstīm,” pēc sacensībām informēja izlases vadītājs Eizāns.

Eiropas Nāciju čempionāts kvadricikliem šogad 11.oktobrī norisināsies Vācijā. Pērn dažādu iemeslu dēļ Latvijas sportisti sacensībās nestartēja. Informācija par E.Meņģeļa un R.Sootee izvēli izlasei pieejama šeit: lamsf.lv