Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

"Dimantu Kauss" atgriežas ar Retro un Zelta mopēda klasēm

"Dimantu Kauss" atgriežas ar Retro un Zelta mopēda klasēm
"Dimantu Kausa" izcīņa motokrosā

Motokrosa sezona Latvijā ir aktīvi sākusies un jau 22.jūnijā Stāmerienā, motoparkā „Dimanti”, norisināsies sacensības stadionmotokrosā, aizvadot ilgi gaidīto „Dimantu Kausu”. Sacīkstēs startēs arī Retro un Zelta mopēda klases, tādēļ sportistu vecuma diapazons visnotaļ plašs – no 5 līdz 70 gadiem. Papildus šovu līdzjutējiem sagādās pagājušā gadsimta 50. gadu motokrosa motocikli un prestižo MX1 un MX2 klašu superfināls.

Līdzīgi kā pērn, arī šogad 810 metrus garā trase būs sagatavota tā, lai skatītāji sacīkstes varētu izbaudīt pilnā to krāšņumā, nodrošinot 100% pārskatāmību. Turklāt sacensību gaitā darbībā varēs vērot arī pagājušā gadsimta piecdesmito gadu motociklus no Alfrēda Zamocka kolekcijas, sniedzot iespēju katram pašam izvērtēt un salīdzināt mūsdienu spēkratu attīstību laika ritējumā.

Visas dienas garumā trasē dosies MX85, MX2; MX1; Amatieri, Seniori, MINI MX, Retro un Zelta mopēda klases, bet saldajā ēdienā līdzjutējiem tiks piedāvāts 15 minūšu garš superfināla brauciens, kurā startēs piecpadsmit labākie MX1 un MX2 klašu sportisti, lai cīnītos par vērtīgo Dimantu Kausu un solīdu prēmiju. Savukārt gulbeniešus visvairāk noteikti priecēs Mini MX klase, kurā startēs paprāvs skaits vietējo sportistu.
Lai iemēģinātu spēkus un labāk sagatavotos sacensībām, trase treniņiem atvērta no 31.maija līdz 16.jūnijam. Vairāk info. par iespējām trenēties: 9123416 - Gundars.

Sacensību nolikums šeit: lamsf.lv

Foto: Motorparks "Dimanti" draugiem.lv lapa