Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Tuvojas Pulkveža Oskara Kalpaka 10.piemiņas kauss Enduro

Tuvojas Pulkveža Oskara Kalpaka 10.piemiņas kauss Enduro
Pulkveža Oskara Kalpaka piemiņas kauss

7.novembrī, Irlavas pagasta trasē „Bišpēteri” (Tukuma novads), norisināsies Pulkveža Oskara Kalpaka 10., jubilejas gada piemiņas kauss Enduro krosā. Sacensībās startēs deviņas klases, ieskaitot mopēdus, turklāt šogad sagatavota īpaši interesanta trase. Laipni gaidīts ikviens sportists un šī sporta veida cienītājs, jo sacensības, kā ierasts, norisināsies patīkamā gaisotnē, godinot Oskara Kalpaka piemiņu.

„Kamēr vēl būšu, tikmēr Kalpaka piemiņu caur motosportu saglabāsim, un domāju, ka to turpinās arī nākamās paaudzes. Iepriekšējo gadu rekords ir bijis 156 braucēji un savulaik sacensībās braucis arī Lauris Freibergs, Dāvis Līvs un Marīss Karro. Laika apstākļi šajā laikā vienmēr ir ļoti labi un vīri smejas, vai tik Oskaram nav kādi sakari augšā ar radītāju. Cerams, ka labs laiks būs arī šogad, jo trase ir sagatavota, šoreiz tā ir lieliska – ļoti labā stāvoklī, ātra un interesanta,” stāsta sacensību organizators Oskars Grīga.

Grīga arī atzīst, ka sportisti ik gadu ir apmierināti un atsaucība ir liela: „Sacensības vienmēr ir ļoti interesantas – ir ugunskurs un pīrāgi, sentēvu miestiņš – ļoti patīkama atmosfēra. Ieeja sacensībās skatītājiem, protams, ir bez maksas. Oskara Kalpaka piemiņu mums neviens neizdzēsīs."

Šobrīd iespējams trasē aizvadīt treniņus, taču pirms treniņa obligāti telefoniski jāpiesakās sacensību organizatoram Oskaram Grīgam, tel.29126293. Trīs dienas pirms sacensībām trase tiks slēgta.
Sacensību nolikums pieejams ŠEIT - Nolikumi / Regulations - LaMSF