Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Latvijas un Baltijas čempionāts motokrosā Viļakā jau svētdien

Latvijas un Baltijas čempionāts motokrosā Viļakā jau svētdien
Latvijas un Baltijas čempionāts motokrosā Viļakā jau svētdien

Jau šo svētdien, 24.jūlijā vienā no Latvijas kalnainākajām mototrasēm – Viļakas „Baltajā briedī” – ieradīsies Latvijas un Baltijas spēcīgākie kvadraciklu braucēji un blakusvāģu ekipāžas. Tieši Viļakā aizvadīsim vienīgo Baltijas čempionāta posmu, kā arī 4. Latvijas čempionāta posms šīm klasēm, paralēli norisinoties Viļakas domes kausam solo motociklu klasēs.

Svētdiena solās būt aizraujoša un braucieniem bagāta diena „Baltā brieža” mototrasē – kvalifikācijas braucieni jau astoņos rītā pieskandinās kluso apkārtni, bet šampanieša lietus jeb uzvarētāju apbalvošana paredzēta pus septiņos vakarā. Visas dienas garumā trasē redzēsim gan bērnu, gan pieaugošo klases, pārstāvot divu, trīs un četru riteņu spēkratus. Organizators padomājis arī par īpašu jaunumu – Viļakas domes kausu, apvienojot Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) amatieru un iesācēju klases. Atgādinām, ka šajās klasē varēs startēt ikviens LaMSF amatieru vai iesācēju klašu licences turētājs vai ikviens amatieris/ iesācējs no malas, iegādājoties vienreizējo licenci uz vietas. Dalību šajā klasē iepriekš obligāti jāsaskaņo ar sacensību organizatoru Ēriku Eizānu, tālr.: 29112111, visiem tiem dalībniekiem, kam nav LaMSF amatieru/ iesācēju klases licence, lai izvērtētu to atbilstību šai klasei. Īpaši aicināti papildināt dalībnieku rindas tiek vietējā novada braukt gribētāji.

Informējam, ka prestižajā Q Pro klasē sīvāko konkurenci sastāda pašreizējais Eiropas čempions Edgars Meņģelis un kaimiņu talants Kevin Saar, abiem sportistiem dalot vienādu punktu summu sezonas kopvērtējumā. Savukārt Blakusvāģu klasē visai pārliecinošus vadības grožus tur Māra Rupeika un Kaspara Liepiņa ekipāža.
Sacensību dienas kārtība pieejama: Latvijas Motosporta federācija (LaMSF) - Dokumenti
Uz tikšanos Viļakā!