Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

„Dimantu Kausā” Jāņiem un Līgām bezmaksas dalība

„Dimantu Kausā” Jāņiem un Līgām bezmaksas dalība
Dimantu Kauss

Jau 22.jūnijā Stāmerienas motoparkā „Dimanti” norisināsies ilgi gaidītais „Dimantu Kauss”, kurā, kā iepriekš informējām, šogad sacentīsies arī Retro un Zelta mopēda klases. Paredzams, ka lielākā cīņa risināsies starp latviešu un igauņu sportistiem, jo dalību sacensībās apstiprinājuši tādi motokrosa meistari kā Dāvis Ivanovs, Dāvis Līvs, Priit Ratsep, Andero Lusbo.u.c. Tādēļ, gatavojoties svētku brīvdienām, aicinām ikvienu izbaudīt īstas motokrosa cīņas, turklāt Jāņiem un Līgām dalība sacensībās bez maksas.

Pašreizējais sportistu sastāvs visnotaļ iespaidīgs, iesaistoties Latvijas motokrosa čempionāta pjedestāla pārstāvjiem, gan no Latvijas, gan kaimiņvalstīm. Arī gulbeniešiem būs krietni jāpapūlas, lai MINI MX klasē kauss paliktu mājās, jo sacensībās startēs arī Baltijas labākais braucējs šajā klasē – Raivis Levans. Savukārt Zelta mopēda ieskaitē pretī „Mū Siers” un „Ādāžu čipsi” dāvātajām balvām dosies Apes un Valkas mopēdisti, un šobrīd trasē aktīvi trenējas arī RETRO klases pārstāvji.

Sacensību apmeklētajiem būs iespēja ne tikai vērot cīņas trasē, bet parādes braucienā būs iespēja redzēt piecdesmito gadu motokrosa motociklus no A.Zamocka kolekcijas. Atgādinām, ka visas dienas garumā trasē dosies MX85, MX2, MX1, Amatieri, Seniori, MINI MX, Retro un Zelta mopēda klases, bet saldajā ēdienā līdzjutējiem tiks piedāvāts 15 minūšu garš superfināla brauciens, kurā startēs piecpadsmit labākie MX1 un MX2 klašu sportisti, lai cīnītos par vērtīgo Dimantu Kausu un solīdu prēmiju.