Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Dalību laureātu apbalvošanā apstiprinājuši vadošie motosportisti

Dalību laureātu apbalvošanā apstiprinājuši vadošie motosportisti
Kaspars Stupelis Latvijas čempionātā

Jau šīs darba nedēļās izskaņā – piektdien, 20.novembrī, Ogres Kultūras centrā pulcēsies sezonas prasmīgākie motokrosa meistari, lai kopā nosvinētu sezonas laikā izcīnītās uzvaras un sezonas noslēgumu. Šobrīd zināms, ka klātienē pasākumā būs iespējams satikt vadošos Latvijas un Baltijas motokrosa pārstāvjus.

Savu dalību laureātu apbalvošanā apstiprinājuši teju visi vadošie motokrosa līderi, tostarp 2015.gada pasaules čempions blakusvāģu motokrosā – Kaspars Stupelis, Latvijas čempioni Indrek Magi, Arnolds Sniķers, iespējams, Priit Ratsep, kā arī Eiropas Nāciju kausa kvadricikliem izlases pārstāvis un sudraba ieguvējs Raivis Sootee. Apbalvošanā varēsim godināt arī 2015.gada Cupe de l’Avenir 3.vietas ieguvējus Tomasu Šileiku, Kārli Sabuli, Kārli Kalēju, kā arī Matīsu Karro, Dāvi Ivanovu, Dāvi Līvu, Tomu Macuku u.c.

Šosezon motokrosa laureātu saraksts ir vareni garš – tiks sveikti gan Latvijas čempionāta, Latvijas Kausa, Latvijas Junioru čempionāta, Baltijas čempionāta un Supermoto līderi, gan sezonas vadošās komandas, kā arī apbalvoti starptautisko sacensību pārstāvji. Atgādinām, ka Eiropas un pasaules sacensībās Latvijas sportisti šogad uzrādījuši ļoti labu rezultātu, atvedot mājās vairākas medaļas, tostarp divas zelta godalgas.

Interesentus un laureātus, kuri vel nav pieteikušies, aicinām pieteikties pasākumam, zvanot pa tālr. 67845851, 29441380 vai sūtot e-pastu uz egija@lamsf.lv. Vietu skaits pasākumā ir daļēji ierobežots.
Plašāka informācija par pasākumu un pieteikšanos, kā arī laureātu saraksti, šeit: http://www.lamsf.lv/arhivs/zinas/2158-tu…