Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Komandu kausa laikā tiks atklāta īpaša mototrase bērniem

Komandu kausa laikā tiks atklāta īpaša mototrase bērniem
Foto: LČMX 2015

Pateicoties Ingusa Birbeļa un pieredzējušā sportista Laura Freiberga dalībai un apņēmībai, Liepājā tapusi mazo braucēju trase un tās atklāšanas svētki paredzēti tieši 18.oktobrī plkst. 10:00 - Komandu kausa sacensību ietvaros.

Trase paredzēta MX50 un MX65 pārstāvjiem un mazajiem braucējiem tā pieejama bez maksas visas dienas garumā, bet vecākiem gan būs jāiegādājas pasākuma ieejas biļete, kas ļaus apmeklēt arī lielo pasākumu – Komandu kausu.
„Trase atrodas blakus „Laumas” mototrasei, netālu no lielā stāvlaukuma – stāvlaukuma labajā pusē ir lielā trase, kreisajā – jaunizveidotā bērnu trase. Sportisti to varēs izmēģināt jebkurā laikā, kad vēlēsies. Protams, skatīsimies, cik liela būs atsaucība un, ja bērni un vecāki vēlēsies, varēsim sarunāt kādu braucienu – ar kopēju startu uz 10 minūtēm vai pāris apļiem – skatīsimies pēc situācijas,” stāsta Lauris Freibergs.

Freibergs uzsver, ka liels padies par trases tapšanu jāsaka tieši Ingum Birbelim, jo pirmā lielā uzdrīkstēšanās radīt šādu trasi nākusi tieši no viņa. Sportists arī uzsver, ka trase bērniem būs pieejama arī turpmāk, jo tā radīta ar ilgtermiņa mērķi. Turklāt tās atrašanās vieta ir ļoti pateicīga rudens, ziemas un pavasara periodā, jo tur iespējams trenēties laikā, kad citviet vērojams apledojums un mitrums.