Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

MXGP Ķeguma posma preses konference notiks t/c „Mols” 29.aprīlī

MXGP Ķeguma posma preses konference notiks t/c „Mols” 29.aprīlī
Foto: Jānis Pastars

Pasaules motokrosa čempionātam tuvojoties Latvijai, 29.aprīlī t/c „Mols” norisināsies MXGP Ķeguma posma preses konference, kurā paredzēta arī MXGP un MX2 klašu top braucēju dalība: Paula Jonasa, Roberta Justa, Romain Fabre, Tim Gajser, Antonio Cairoli, Jeffrey Herlings u.c. Latvijas medijiem un līdzjutējiem būs unikāla iespēja satikt šos sportistus klātienē dienu pirms Latvijas GP sacensībām.

29. aprīlī, plkst.14.00 t/c “Mols” ar oficiālu preses konferenci tiks atklāts moto sezonas sākums, uzsvaru liekot uz MXGPun Eiropas čempionāta Latvijas posmu, kas no 30.aprīļa līdz 1.maijamnorisināsies Ķeguma motocentrā „Zelta Zirga”.Pasākumā piedalīsies arī valdības, promoutera Youthstream, organizatora un LaMSF pārstāvji. Preses konference norisināsies izstādes „Latvijas gada motocikls 2016” ietvaros sadarbībā ar MCA.

Preses konferences laikā medijiem būsiespēja ne vien uzdot interesējošos jautājumus par pasaules čempionāta posma norisi Ķegumā, bet arī iespēja izņemt akreditācijas caurlaides MXGP sacensībām Ķegumā. Akreditācijas caurlaidi sacensībām mediji varēs izņemt preses konferences norises vietā t/c Mols, iepriekš veicotspeciālu akreditācijas procesu, aizpildot un iesniedzot akreditācijas anketu, kas pieejama MXGP OF LATVIA 2016 sadaļā Kontakti. Atgādinām, ka akreditācijas veidlapa jānosūta uz e-pastu kaspars@lamsf.lv līdz 25.aprīlim (ieskaitot) pēc kā organizators sadarbībā ar pasākuma promouteru Youthstream izvērtēs un apstiprinās katru pieteikumu individuāli.

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Kuļikovs

     [+] [-]

, 2016-04-15 12:27, pirms 8 gadiem
Nu bus jaaiziet noteikti