Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Stāmerienā atkal ''dimantu kauss'' supermotokrosā

Stāmerienā atkal ''dimantu kauss'' supermotokrosā
2015.gada Dimantu kauss

Pēc trīs mēnešu pārtraukuma Stāmerienas pusē, motorparka ''Dimanti'' pārskatāmajā stadionmotokrosa trasē atkal rūks motori. Februārī šeit tika aizvadīts Latvijas čempionāta posms skijoringā un ziemas motokrosā, bet 14. maijā jau trešo gadu pēc kārtas notiks starptautiskas sacensības ''DIMANTU KAUSS'' motokrosā.

Tā kā kaimiņvalstīs šajā nedēļas nogalē sacensību nav, tad piedalīties tiek gaidīti arī spēcīgākie Igaunijas braucēji, kas katru gadu cīnās par ''dimantu kausu'' superfinālā. Atgādinām, ka superfinālā atsevišķā braucienā tiekas spēcīgākie sportisti no MX1 un MX2 klasēm.

Šogad vairāk domāts par jaunajiem braucējiem. Tādēļ zez ''zelta mopēda'' šova trasē redzēsim arī 5 cm3 un 65cm3 klašu jaunos censoņus. Startēs arī 85cm3, amatieru, MiniMX un36+ klašu braucēji. Braucienu starplaikos skatītājus priecēs ekstrēmo velo sportu šovs.

Motorprieku sākums plkst. 11:30.

Sabīne Rubene
/''Motorpaks dimanti'' preses sekretāre/

     [+] [-]

, 2016-04-12 17:03, pirms 9 gadiem
hms.. es tikai nepamanu, vai nav konkrēts maija datums uzrakstīts tikai laiks cikos sāksies