Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

SAFE HOLESHOT 2015 izcīna Matīss Karro un Indrek Magi

SAFE HOLESHOT 2015 izcīna Matīss Karro un Indrek Magi
Matīss Karro

6.septembrī Cēsīs norisinājās Latvijas motokrosa čempionāta Superfināls, kurā laikā MX1 un MX2 klasēs cīņa risinājās ne tiki par čempionu tituliem, bet arī par „Holeshot” jeb starta karaļa balvu. Pēc aizvadītiem četriem posmiem noskaidrots, ka prestižajā MX1 klasē labāk

ie starti šosezon izdevušies Matīsam Karro, bet MX2 klasē starta meistars ir igauņu sportists Indrek Magi.
Sezonas pirmajā posmā Aizputē MX1 klasē SAFE HOLESHOT balvu kopvērtējumā izcīnīja Dāvis Ivanovs, bet MX2 klasē pirmo startu „izcēla” Kārlis Sabulis, otro – Ralfs Guļevskis. Cīņa par balvu turpinājās arī otrajā posmā Dobelē, kur MX1 klasē pārāks abos braucienos izrādījās Matīss Karro, izlīdzinot rezultātu ar Ivanovu. Tikmēr MX1 klasē pirmā brauciena startā ātrākais jau atkal bija Sabulis, bet otrajā braucienā Dāvis Līvs. Pirmspēdējā posmā Viļakā startā ātrākie bija Matīss Karro un Priit Ratsep MX1 klasē, bet MX2 klasē dubultuzvaru izcīnīja Indrek Magi.
Aizvadot noslēdzošo posmu Cēsīs, nevienam no MX1 klases sportistiem tā arī neizdevās pārsniegt Matīsa Karro sezonas laika uzrādīto sniegumu, tādēļ uzvara un SAFE HOLESHOT balva sezonas noslēgumā ceļo tieši pie šī sportista. Tikmēr MX2 klasē balvu pārliecinoši izcīna Indrek Magi.
Atgādinām, ka arī šogad SAFE HOLESHOT balva tika veidota ar kompānijas „SAFE” atbalstu, lai noteiktu ātrāko un meistarīgāko starta karali MX1 un MX2 klasēs Latvijas Čempionāta posmu ietvaros. Balvu fonds ir saglabāts iepriekšējais - MX1 klases starta karalis saņems 2000 eur, MX2 meistarīgākais kļūs par 1000 eur turīgāks.