Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Latvijas čempionāta 3.posms skijoringā jau šo sestdien

Latvijas čempionāta 3.posms skijoringā jau šo sestdien
Latvijas čempionāts skijoringā un Ziemas motokrosā Raiskumā

Šajā nedēļas nogalē, 14.februārī Raiskumā norisināsies Latvijas čempionāta skijoringā un Ziemas motokrosā 3.posms, kā arī 2.Latvijas Junioru čempionāta posms Ziemas motokrosā. Turpinot nu jau tradicionālās iknedēļas cīņas, aicinām motosporta cienītājus Valentīndienā pievienoties ekstrēmo ziemas prieku baudītājiem, kas arīdzan kalpos par lielisku iesildīšanos jau nākamajā dienā, 15.februārī gaidāmajam RED BULL TWITCH N’RIDE skijoringam Cēsīs!

Gluži kā iepriekšējā posmā Lēdmanē, kas norisinājās 8.februārī, sacensību dienā notiks ieskaite Latvijas čempionātam skijoringā un Latvijas čempionātam Ziemas motokrosā MX1, MX2 (ar un bez radzēm) un Q Open klasēs. Paralēli trasē otro reizi šosezon dosies arī jaunieši, aizvadot Latvijas čempionātu Junioriem Ziemas motokrosā, kur startēs MX65, MX85(abas klases ar radzēm), Q50 UN Q100 klases. Pirmie starti skijoringā plkst. 10:00. Dienaskārtība šeit - lamsf.lv

Līdz šim šajā sacīkšu seriālā vērojama patīkama tendence attiecībā uz dalībnieku skaita pieaugumu, kas nāk par labu tradicionālā skijoringa atgriešanai Latvijā, īpaši pēc gadu ieilgušā ziemas miega, kad sacensības nācās izlaist. Lai gan pirmajā Latvijas Junioru čempionāta posmā Ziemas motokrosā dalībnieku skaits gan ievērojami mazāks nekā pieaugušo klasēs, priecē jaunā maiņa, kas trasē dodas ar tikpat lielu degsmi, kā pieredzējušie vīri. Katrā posmā skatāma arī sīva konkurence, jo sacīkstēs piedalās motokrosa un spīdveja pārstāvji. Vairumā klašu līdera pozīcijas pagaidām vēl precīzi noteikt nav iespējams, uzvārdu izkārtojumam uz pjedestāla mainoties katrā nedēļas nogalē, tādēļ, dodoties uz Raiskumu, nelielai intrigai tiek atstāts jautājums – kurus sportistus labāko trijniekā redzēsim šoreiz?

Pirmā posma rezultāti - lamsf.lv

Otrā posma rezultāti - lamsf.lv

Raiskuma sacensību trase jau tagad ir sagatavota un gaida sestdienu, kad tajā dosies gan solo motocikli, gan jaudīgie kvadracikli, cīnoties par katru punktu. Lai sportistiem un skatītājiem jau laikus būtu skaidrs, ko šajā posmā sagaidīt, tā organizators sniedz lielisku iespēju ielūkoties trases pašreizējā stāvoklī, veicot testa braucienu. Video apskatāms šeit - https://www.youtube.com/watch?v=37W... Protams, lielu paldies jāsaka Skijoringa komisijai un tās vadītājam Artim Rasmanim, kurš pats personīgi pārbauda katra posma trasi, lai kā dalībniekiem, tā sportistiem piedāvātu augstākās kvalitātes sacensības.

Atgādinām, ka skijoringa sezona iesākās ar Latvijas Kausu Liepkalnē 25.janvārī, kam sekoja Latvijas čempionāta atklāšana Dignājā 1.februārī. Aizvadītajā svētdienā, 8.februārī Lēdmanē norisinājās LČ otrais posms, kam paralēli trasē devās mazie sportisti, cīnoties Latvijas Junioru čempionātā Ziemas motokrosā. Pēc sacīkstēm Raiskumā Latvijas čempionāts turpināsies, taču līdz tam noteikti jāņem vērā arī gaidāmie laika apstākļi. Galvenais – lai pāragri neiestājas pavasaris.

PAPILDUS INFORMĀCIJA:

Par licencēm, numuriem - mob.tālrunis 29441380 (LaMSF)

1) Starta pieteikuma anketas jāsūta uz e-pasta adresi dbluma(at)inbox.lv līdz piektdienai plkst. 20.00

2) Ziemas krosa un kvadraciklu klasēm reģistrācija sacensību dienā līdz 13.00