Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Latviešu sastāvu Ķegumā papildinās „Rodeo” un „DAKO Ziemeļvidzeme” braucēji

Latviešu sastāvu Ķegumā papildinās „Rodeo” un „DAKO Ziemeļvidzeme” braucēji
EMX250 klase aizvadītajā Eiropas čempionāta Zviedrijas posmā

Līdz Eiropas un Pasaules čempionāta Latvijas posmam motokrosā palikušas vien pāris dienas. 11.un 12.jūlijā viskuplāk pārstāvētā klase „Zelta Zirga” trasē būs tieši EMX250, kurā pieteikušies arī 5 Latvijas sportisti, līdzās čempionāta šī brīža pārstāvjiem Tomasam Šleikam un Kārlim Sabulim startējot arī „Rodeo” un „Dako Ziemeļvidzeme” braucēji.

Latviju šajās sacensībās šogad pirmo reizi pārstāvēs Dāvis Līvs un Kristers Drevinskis no Motokluba „Rodeo”, kā arī Vairis Aļeksējevs no „Dako Ziemeļvidzemes”. Līdz šim Eiropas čempionāta EMX250 klasē regulāri startē Tomass Šileika, kurš traumas dēļ bija spiests izlaist vienu posmu, un Kārlis Sabulis, kurš aizvadījis 3 posmus. Šobrīd kopskaitā EMX250 klasei pieteicies 81 dalībnieks, kas palielinās konkurenci par iekļūšanu šīs klases finālā, jo braucēji, kā ierasts, tiks dalīti divās grupās.

EMX250 klase pirmos finālbraucienus aizvadīs sestdien, bet svētdien sportisti dosies 2.finālbraucienā.

     [+] [-]

, 2015-07-09 00:56, pirms 9 gadiem
Daudz LV sportisti...bus intresanti