Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2556, Did:0, useCase: 3

Edgaram Meņģelim uzvara arī 2. Eiropas čempionāta posmā

Edgaram Meņģelim uzvara arī 2. Eiropas čempionāta posmā
Edgars Meņģelis

2.un 3.maijā Itālijā norisinājās otrais Eiropas čempionāta posms kvadracikliem. Lielisku sniegumu abos braucienos uzrādīja viens no ātrākajiem Latvijas Kvadru klases pārstāvjiem un pirmā posma uzvarētājs - Edgars Meņģelis, izcīnot pārliecinošu uzvaru kā braucienos, tā kopvērtējumā. Sportists jau otro posmu pēc kārtas kāpj uz goda pjedestāla pirmā pakāpiena.

Sacensības iesākās sestdien, kad tika aizvadīts kvalifikācijas brauciens. Jau tajā Latvijas sportists uzrādīja ātrāko apļa laiku, kas ļāva cerēt uz teicamu sniegumu arī finālbraucienos. Edgars nelika vilties un pirmajā braucienā, kas norisinājās sestdienas pēcpusdienā, sportists finišēja pirmais, savu tuvāko sekotāju - apsteidzot par 11 sekundēm.

Svētdienas 2.finālbraucienā Meņģeļa pārākums joprojām bija redzams, izcīnot pārliecinošu uzvaru arī šoreiz, turklāt no 2.vietas ieguvēja atraujoties jau par 29 sekundēm. Ar kopā izcīnītiem 50 punktiem, Edgars ir II posma uzvarētājs, palielinot savu pārsvaru arī čempionāta kopvērtējumā, kurā pēc abiem posmiem Edgara kontā jau 100 izcīnīti punkti un stabila pirmā vieta.

Nākamais Eiropas čempionāta posms kvadracikliem norisināsies 17.maijā Dānijā. Taču 7.jūnijā Eiropas spēcīgākos kvadraciklu pārstāvjus šogad pirmo reizi sagaidīsim Latvijā, Stelpes mototrasē. Savukārt 9.augustā noslēdzošais posms tiks rīkots Ķeguma „Zelta Zirgā”. Čempionāta kopvērtējums skatāms: Standings | Unite

Foto: Edgara Meņģeļa facebook.com lapa

     [+] [-]

, 2015-05-03 17:50, pirms 9 gadiem
Edgars riktīgs malacis atbalstam cik varam. Žēl, ka blaķenēs mums vairs nav neviena laba ekipāža.