Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens: "Autosportā neviens atklāti nerunā par nāvi"

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens: "Autosportā neviens atklāti nerunā par nāvi"
Makss Verstapens
Foto: Digitale/Scanpix

"Formula 1" pilots Makss Verstapens intervijā medijam "Ziggo Sports" aizskāris motoru sporta sāpīgāko tēmu, sakot, ka autosportistiem ir jāsamierinās ar risku aiziet bojā, lai gan atklāti par to neviens nerunā. Pats Verstapens savā karjerā jau divreiz bija liecinieks tam, kā iet bojā kāds no braucējiem.

2014. gadā Suzukas trasē nāvējošas traumas guva Žils Bjanki. Toreizējais "Marussia" vienības pilots lietus apstākļos izslīdēja no trases un ietriecās traktorā, kas tobrīd evakuēja citu avarējušu formulu. Verstapens tieši tajā nedēļas nogalē pirmo reizi piedalījās treniņbraucienos, taču vēl nebija F1 sacīkšu pilots.

"Šis negadījums notika Japānas Grand Prix nedēļas nogalē, kad es pirmo reizi piedalījos F1 posma brīvajos treniņbraucienos," stāsta Verstapens. "Tas bija sarūgtinošs notikums. Es pats viņu nepazinu. Viņš jau bija F1 pilots, kad es šeit tikai ierados. Tā bija traģēdija. Uzreiz bija skaidrs, ka kaut kas nav labi. Pēc spēcīgā trieciena viņš nekustējās. Tas ir briesmīgi, bet risks pastāv vienmēr."

Verstapens atzīst, ka tā nebija pirmā reize, kad viņš redzējis trasē mirstam sportistu.

"Personīgi es arī iepriekš esmu redzējis kādu mirstam sacīkšu trasē," atklāj holandietis. "2009. gadā kartingu sacīkstēs ārsti centās izglābt kādu no braucējiem, bet es zināju, ka ir noticis kaut kas slikts. Dažas stundas vēlāk tas apstiprinājās. Tādas lietas nav labas, bet ir jāiet uz priekšu. Šajā sporta veidā nedrīkst tikt nobiedētam. Ja esi nobijies, nevarēsi parādīt savu labāko sniegumu. Autosportā neviens atklāti nerunā par nāvi."

Izmantotie resursi:
F1Today.net

  +1 [+] [-]

, 2018-01-31 11:53, pirms 7 gadiem
Pirmo reizivpiekrītu viņa teiktajam

     [+] [-]

, 2018-01-31 12:05, pirms 7 gadiem
īsts sacīkšu braucējs.
tev neviens neliek kāpt tajā aparātā - ja negribi braukt, nebrauc, ja baidies braukt, tad nebrauc.
Savukārt FIA dara visu, lai drīz esports būtu populārāks par autosportu.

     [+] [-]

, 2018-01-31 15:13, pirms 7 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку. Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Теперь и жена захотела попробовать, ведь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал и цeнa вoпроca копeeчнaя. Этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя.Вот тот блог---- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?