Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hornera lietā lēmums tiks paziņots pirms Bahreinas ''Grand Prix''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hornera lietā lēmums tiks paziņots pirms Bahreinas ''Grand Prix''
Kristians Horners
Foto: AFP/Scanpix

Tiek ziņots, ka ''Red Bull'' ir noslēgusi izmeklēšanu saistībā ar apsūdzībām par F1 komandas vadītāja Kristiana Hornera nepiedienīgo uzvedību pret kādu no darbiniecēm. Sagaidāms, ka lēmums, vai Horners paliks komandā kā vadītājs, tiks paziņots pirms Bahreinas ''Grand Prix''.

Iepriekš ziņots, ka pēc kādas darbinieces sūdzības F1 komandā ''Red Bull'' tika uzsākta izmeklēšana pret komandas vadītāju Kristianu Horneru. Viņš apsūdzības pilnībā noliedzis, bet iepriekš 10. februārī notikušajā uzklausīšanas sēdē nekādi lēmumi pieņemti netika.

Kā ziņo ''Sky Sports'', sagaidāms, ka ''Red Bull'' oficiālu paziņojumu sniegs šonedēļ, pirms sezonas pirmā ''Grand Prix'' Bahreinā. Visdrīzāk jau otrdien vai trešdien varētu tikt paziņots lēmums šajā izmeklēšanā, kas ir pabeigta. Lietas materiāli ir ap 100 lapaspusēm, un tagad ''Red Bull'' valdei jāpieņem lēmums, vai atstāt Horneru vadītāja amatā.

Gadījumā, ja ''Red Bull'' valde lems par Hornera atstādināšanu, tad viņa vietā par jauno komandas vadītāju var tikt iecelts Džonatans Vītlijs. Horners bijis ''Red Bull'' vadītājs kopš komandas ienākšanas F1 2005. gadā. Kopš tā laika viņa vadībā ''Red Bull'' sešas reizes uzvarējis Konstruktoru kausā, bet vienības piloti par pasaules čempioniem kļuvuši septiņas reizes.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/f1/news/1...