Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sardžentu jau Moncā varētu nomainīt Šūmahers

Juris Grīns
Juris Grīns

Sardžentu jau Moncā varētu nomainīt Šūmahers
Logans Sardžents. Foto: f1.com

"Williams" komanda šobrīd domā par Logana Sardženta priekšlaicīgu nomaiņu. Jau nākamajā F1 posmā Itālijā, Moncas trasē viņa vietu varētu ieņemt Miks Šūmahers.

Sardženta rezultāti šajā sezonā jau iepriekš likuši izplatīties runām par viņa iespējamo došanos prom no čempionāta. Vakar Zandvortā trešo treniņbraucienu laikā amerikāņu pilots piedzīvoja smagu avāriju, pēc kā mašīna nebija gatava, lai ar to varētu piedalīties kvalifikācijā.

Pēc saslīdēšanas ceturtajā līkumā un ietriekšanās metāla barjerā, pārsteidzošā kārtā šasija izdzīvoja, taču tika radīti būtiski bojājumi motoram un ātrumkārbai. Mehāniķi nepaguva to saremontēt līdz kvalifikācijas sākumam.

Respektablais vācu medijs "Auto Motor und Sport" tagad vēsta, ka "Williams" vadība šobrīd spriež par Sardženta nomaiņu jau pirms Moncas posma, kas gaidāms šonedēļ. Komandas vadītājs Džeimss Voulss izdevumam atklāj, ka nebalstīs lēmumu uz emocijām, bet "Mercedes" testpilots Šūmahers jau minēts kā reālākais kandidāts.

Nesen līgumu ar "Williams" parakstīja Karloss Saincs, kurš būs Aleksa Albona komandas biedrs nākamajā F1 sezonā.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv

     [+] [-]

, 2024-08-27 10:18, pirms mēneša
Miks to ir godam nopelnījis. Ne jau tā, ka būtu liels potenciāls (mēs zinām, ka nav), bet tieši ar savu darbu.