Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

''Red Bull'' šefs smejas par Hamiltona izteikumiem

''Red Bull'' šefs smejas par Hamiltona izteikumiem
Luiss Hamiltons
Foto: AFP/Scanpix
07:55
F1, F-1 2011, Austrālijas GP, kvalifikācija
Sebastien Vettel
2.25

Pēc tam, kad ''McLaren'' F1 komandas pilots Luiss Hamiltons paziņoja, ka ''Red Bull'' ir tikai dzērienu kompānija, ''Red Bull'' F1 komandas vadītājs Kristians Horners nav spējis noturēties un sācis smieties.

Pirms neilga laika Hamiltons laikrakstam The Guardian atzina, ka ''Red Bull'' nespēs ilgi dominēt, jo tai nav mantojuma un resursu kā ''Ferrari'' un ''McLaren''. ''''Red Bull'' nav ražotāji, jo tā ir dzērienu kompānija. Sanāk – dzērienu kompānija pret ''McLaren''/''Ferrari'' vēsturi,'' saka Hamiltons.

Horners atzina, ka viņam ir pilnīgi vienaldzīgi šādi Hamiltona izteikumi, bet, ja šādi izteikumi izteikti ar kaut kādu nodomu, tad ''Red Bull'' būs vēl lielāka motivācija pārspēt lielās komandas.

''Nezinu, kādā kontekstā viņš to teica, bet, kā parasta dzērienu kompānija, mēs pārspējām mašīnbūves kompānijas,'' saka Horners. ''Nezinu, ko viņš ar to bija domājis, jo mēs esam kaut kas vairāk nekā parasta dzērienu kompānija. Galu galā viss atspoguļojās trasē. Pēdējo divu gadu laikā esam uzvarējuši 15 GP sacīkstēs, esam izcīnījuši divus čempiontitulus - konstruktora kausu un uzvarējuši pilotu ieskaitē. Mēs esam bijusi stiprākā komanda visā F1. Arī šogad plānojam rādīt tādu pašu sniegumu.''

Piedalies konkursā: "Bosch F1 prognozes":

Izmantotie resursi:
www.autosport.com

Kura teiktajam Tu vairāk piekrīti?

  • 60

  • 157



, 2011-03-25 10:00, pirms 13 gadiem
Moris savos izteikumos paliek arvien jocīgāks.
, 2011-03-25 10:09, pirms 13 gadiem
gan jau tas bija domats ka joks. nejau pirmo reizi F1 piloti smejas par Red Bull ka limonades razotaju. nevienam nav noslepums, ka Red Bull resursu zina ne ar ko neatpaliek un pat apsteidz abas lielas komandas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: private
, 2011-03-25 10:30, pirms 13 gadiem
McLaren vēsture pēdējā desmitgadē vien ir ko vērta Bet nezinot kontekstu grūti spriest.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-25 10:47, pirms 13 gadiem
tak kamon, Hamiltons vienkārši pajokoja, bet tas jau tiek pārvērsts par cirku!
, 2011-03-25 10:58, pirms 13 gadiem
'Red Bull are just a drinks company,' says...
reku Hamiltona intervija
neko tadu jau vins nepateica, izraujot no konteksta tas izklausas parspileti.
doma tada, ka Red Bull ir tikai dzerienu razotajs bez vestures un tradicijam un vini nevares visu laiku but augsa, tadas komandas ka Ferrari un Mclaren daris visu lai to nepielautu.
principa neka neparasta, to pasu varetu teikt Alonso, Batons vai Masa
, 2011-03-25 11:32, pirms 13 gadiem
Tradicijas ir laba lieta,bet jaskatas nakotne! Un ja jau dzerienu razotajs brauc pa prieksu McLaren un Ferrari,tad tas neko labu neliecina par sim komandam.Ta ka pats sev kaunu dara,sita teikdams.
, 2011-03-25 14:49, pirms 13 gadiem
karliss rakstīja: McLaren vēsture pēdējā desmitgadē vien ir ko vērta Bet nezinot kontekstu grūti spriest.
Pedejās desmitgades otra puse varbūt, jo pirmā puse pagāja zem Ferrari simbolikas.
, 2011-03-25 19:39, pirms 13 gadiem
Alexij rakstīja: davai, Hami, dod tik virsū. protams ka F1 ir bijušas un ir tikai divas leģendas - Ferrari un Mclaren. tās būs vienmēr kamēr Red bull tikai tagad sāk kaut ko ievērības cienīgu sasniegt. bet lai viņiem veicas, man nav nekas pret Red bull. Leģendām tas dos tikai papildus motivāciju
Nu gan Tu gudrinieks... Ir bijušas tikai 2 leģendāras komandas? Tu no Mēness nokāpis, vai? Williams, Lotus, Sauber, Benetton... Ccc...
, 2011-03-26 00:11, pirms 13 gadiem
Red Bull ir tikai dzērienu firma 1.kas tur ir nepareizi? 2.Hamiltons to teica kā joku.
Nu jūs pārspīlējat pēc manām domām tas bija domāts tā ka Red Bull iepērk dzinējus no citām firmām, viņiem nav savas dzinēju firmas kā piemēram McLaren un Ferrari. McLaren un Ferrari ir F1 leģendas un klasika tāapat viņiem ari piebiedrojas Williams, Renault utt. Red Bull iesaistās katra sporta ko vien var iedomāties, kas ir apsveicami, bet Red Bull nekļūs par F1 leģendu, bet gan par energy drink tēlu.
karpins desmitgades sakuma ferrari brauca šumahers tape ari domineja, bet kad šumahers aizgaja Ferrari ieguva bijuso McLaren brauceju kimi raikonenu.
Foto: f1.com
10

Verstapens uzvar Imolā, Noriss zaudē vien nedaudz

"Red Bull" vienības pilots Makss Verstapens kļuvis par Emīlijas-Romanjas GP sacensību uzvarētāju, kamēr Lando Noriss pirms finiša sarūpēja intrigu, pietuvojoties bīstamā atstatumā. Apdzīt līderi tomēr nebija "McLaren" pilota spēkos. Trešo vietu finišā ieņēma Šarls Leklērs.
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.
Šarls Leklērs. Foto: Motorsport.com

Leklērs ātrākais Emīlijas Romanjas "Grand Prix" pirmajos divos treniņos

LETA--AFP. "Ferrari" pilots Šarls Leklērs piektdien bija ātrākais Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas septītā posma - Emīlijas Romanjas "Grand Prix" - pirmajos divos treniņos.