Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Sainss: "Pie jauna līguma gribu tikt pirms nākamās F1 sezonas starta"

Juris Grīns
Juris Grīns

Sainss: "Pie jauna līguma gribu tikt pirms nākamās F1 sezonas starta"
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Karloss Sainss komentējis izskanējušās baumas par jauno līgumu ar "Ferrari", sīkākas detaļas neatklājot, bet sakot, ka būs gatavs to pagarināt, ja jutīs, ka tas ir pareizais solis.

Pirms kāda laika parādījās baumas, ka Šarlam Leklēram "Ferrari" piedāvājusi iespaidīgu līgumu uz vēl pieciem gadiem, turklāt ar grandiozu algu, kamēr Sainss esot saņēmis piedāvājumu jauno līgumu noslēgt vien uz gadu.

"Ir izskanējušas baumas par to, ko viņi man piedāvā, bet tas viss tiek sacīts, nezinot patieso situāciju, un es neiešu izplatīt spekulācijas," sava sponsora "Estrella Galicia" pasākumā Madridē žurnālistiem sacīja Sainss.

"Ferrari" vadītājs Frederiks Vasūrs nesen atklāja, ka sarunas ar abiem pilotiem patiešām ir sākušās un to iznākums būs zināms drīz. Jaunie līgumi tiks noslēgti pirms 2024. gada sezonas starta. Sainss niansēs neiedziļinās, bet atzīst, ka jauno līgumu vēlas vismaz uz diviem gadiem. Abiem "Ferrari" braucējiem tagadējie kontrakti beigsies nākamgad.

"Mums jānonāk pie vienošanās, un vēl ir trīs mēneši, lai to izdarītu - līdz pasaules čempionāta pirmajam posmam," saka spāņu pilots. "Pavisam noteikti, es gribu pagarināt līgumu un gribu, lai tas ir vairāk nekā uz gadu. Kā pilots no Freda un visas "Ferrari" ģimenes jūtos perfekti novērtēts, un tā ir galvenā prioritāte. Es pagarināšu līgumu, ja jutīšu, ka tas ir pareizais ceļš un, ja jutīšos novērtēts, un tāds es šobrīd jūtos."

Iepriekš izskanējušas baumas, kas Sainsu savā rīcībā uz 2026. gadu vēlas iegūt "Audi" komanda.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv