Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Kāds būs "Force India" komandas jaunais nosaukums?

Juris Grīns
Juris Grīns

Kāds būs "Force India" komandas jaunais nosaukums?
Foto: imago/HochZwei/Scanpix

"Force India" komanda apstiprinājusi, ka tās nosaukums pirms 2018. gada sezonas tiks mainīts, un kļūs zināms februārī plānotajā jaunās sacīkšu mašīnas prezentācijā.

Jau iepriekš komanda paudusi viedokli, ka tās pašreizējais nosaukums liek to asociēt ar Indiju, līdz ar to zināmā mērā ierobežojot iespējas sponsoru piesaistē, kas vēlas, lai vienībai būtu vairāk starptautiska pieskaņa.

Sākotnēji tika baumots, ka komanda varētu tikt pārsaukta par "Force One". Šādu preču zīmi komanda Lielbritānijā piereģistrēja jau pērnā gada maijā, tomēr vēlāk tika atzīst, ka "Force One" tomēr netiks lietots, jo pārāk līdzinās "Formula One" un varētu tikt īsināts uz F1, kas ir pasaules čempionāta nosaukums. Lai izvairītos no šāda veida situācijām, tiks izmantots cits komandas nosaukums.

Jāpiemin, ka 2017. gada novembrī tika reģistrēts "Force Formula One Team", kas, iespējams, kļūs arī par komandas oficiālo nosaukumu.

Šobrīd komanda vēl neatklāj, kāds īsti būs nosaukums, bet sola paziņot to jaunās mašīnas prezentācijā, kas plānota 25. februārī, vēsta vācu izdevums "Auto Motor und Sport", lai gan "Force India" preses pārstāvis to oficiāli vēl neapstiprina.

Izmantotie resursi:
motorsportmagazine.com

     [+] [-]

, 2018-01-24 16:04, pirms 7 gadiem
F1 vispār nav sports. Ieliec labāko pilotu sliktākajā formulā un skaidrs, ka viņš nekad neuzvarēs. Valda nauda, kuram vairāk piķa labu formulu uzbūvēt.
Saprastu ja visi startētu ar pilnīgi identiskām formulām. Lai visu izšķir prasmes un stratēģija, tad to varētu dēvēt par sportu.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-24 20:33, pirms 7 gadiem
rihardilio rakstīja: F1 vispār nav sports. Ieliec labāko pilotu sliktākajā formulā un skaidrs, ka viņš nekad neuzvarēs. Valda nauda, kuram vairāk piķa labu formulu uzbūvēt.
Saprastu ja visi startētu ar pilnīgi identiskām formulām. Lai visu izšķir prasmes un stratēģija, tad to varētu dēvēt par sportu.
Ko var murgot!! Tad jau bagātie klubi futbolā, hokejā utt., kuri sapērk labākos sportistus arī nav sports!!!! Jo pārējiem vnk nav cerību uzvarēt??