Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''McLaren'' līdz 2013. gada beigām pagarina līgumu ar ''Vodafone''

''McLaren'' līdz 2013. gada beigām pagarina līgumu ar ''Vodafone''
Arī turpmāk "McLaren" formulas rotās "Vodafone" uzraksts
Foto: AFP/Scanpix

F1 komanda ''McLaren'' pagarinājusi līgumu ar britu telekomunikācijas gigantu ''Vodafone''. Līgums pagarināts līdz 2013. gada beigām.

Sadarbība starp ''McLaren'' un ''Vodafone'' sākās 2007. gadā, taču šorīt kļuvis zināms, ka abas puses nolēmušas pagarināt savstarpējo sadarbību līdz 2013. gada beigām. Šobrīd kļuvis zināms, ka ''Vodafone'' kļūs par komandas oficiālo komunikācijas partneri.

''''Vodafone'' bez šaubām ir vislabākais galvenais atbalstītājs, kāds jebkad ''McLaren'' komandai ir bijis,'' saka komandas vadītājs Martins Vitmāršs. ''''Vodafone'' ir mūsu partneris visīstākajā nozīmē – īsts atbalstītājs, kurš attīsta vairākus augstus tehnoloģiskos jauninājumus mūsu formulās un operētājsistēmās. Šī iemesla dēļ es varu runāt ''Vodafone McLaren Mercedes'' vārdā, jo esmu priecīgs, ka abas šīs kompānijas ir piekritušas ne tikai atjaunot mūsu sadarbību, bet arī uzsākt to.''

Jāatgādina, ka pagājušā gada septembrī spāņu banku "Santander", kura īsi pirms tam noslēdza piecu gadu līgumu ar "Ferrari" vienību, nolēma pagarināt līgumu ar ''McLaren'' vienību.

Ražotāju kopvērtējumā šobrīd līdere ar 426 punktiem ir "Red Bull", bet otrajā vietā, "Red Bull" zaudējot 45 punktus, ir "McLaren". Trešie ar 334 punktiem ir "Ferrari".

Konstruktoru kausa kopvērtējums

VietaKomandaPunkti
1.Red Bull-Renault426
2.McLaren-Mercedes381
3.Ferrari334
4.Mercedes176
5.Renault133
6.Force India-Mercedes60
7.Williams-Cosworth58
8.Sauber-Ferrari37
9.Toro Rosso-Ferrari11

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...