Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Petrovs, visticamāk, paliks "Renault"

Petrovs, visticamāk, paliks "Renault"
Vitālijs Petrovs
Foto: Digitale/Scanpix

Neskatoties uz to, ka pēdējā laikā klīst baumas par to, ka "Renault" F1 komandu varētu pamest krievu pilots Vitālijs Petrovs, izskatās, ka Petrovs "Renault" vienībā brauks arī nākamgad.

Tuvojoties F1 beigām, klīda runas, ka soms Kimi Raikonens varētu pievienoties franču vienībai "Renault". Arī "Renault" sākotnēji apstiprināja, ka pastāv tāda iespēja, taču ir viens ''bet'' – Petrovs un viņa atbalstītāji, kuri "Renault" komandā investē visai prāvus līdzekļus. Nedaudz vēlāk Raikonens paziņoja, ka negrasās atgriezties F1, un arī runas par Petrovu pieklusa.

Šobrīd, neskatoties uz Petrova biežajām avārijām un kļūdām, runā, ka Petrovs, visticamāk, paliks "Renault" komandā. "Viņa sniegums Abu Dabi (visas sacīkstes garumā krievu pilots aiz sevis noturēja titula pretendentu Fernando Alonso) mūsu skatījumā bija pozitīvs," iesāk ''Renault'' komandas vadītājs Ēriks Buljē. "Taču es joprojām gribu apsēsties un ar vēsu galvu apdomāt visus par un pret. Joprojām ir neliela neapmierinātība, taču mums jāskatās plašāk. Jāsaka, ka Abu Dabi posms viņam izdevās ļoti labs."

Lai arī šobrīd klīst baumas, ka Petrova vietā varētu braukt Niks Haidfelds, Niko Hilkenbergs vai Adrians Zutils, Buljē liek noprast, ka izvēle, visticamāk, apstāsies pie Petrova. "Protams, ir vēl daži varianti, taču šobrīd izskatās, ka Petrova gadījumā ir vairāk pozitīvā nekā negatīvā, līdz ar to pārējiem ir mazāk cerību.''

Izmantotie resursi:
autosport.com

     [+] [-]

, 2010-11-17 21:45, pirms 14 gadiem
Nauda nesmird!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-17 22:04, pirms 14 gadiem
Jāsaka, ka Abu Dabi posms viņam izdevās ļoti labs." ja nu uzreiz ligums garantets,lai tas bulje beidz betonet un pasaka skaidri un gaisi paturam komanda jo vina sponsori ienes baigo naudu komanda i viss,nevis viena posma vins ir labs.vins ir iznicinasjis tas reno formulas vairak neka alonso un fisikella 2 gados kopa,un ja nemaldos tad kubica nav nevienu reni sasitis

     [+] [-]

, 2010-11-17 23:40, pirms 14 gadiem
Jā, nauda visu diriģē... Nenoliedzu, Petrovs labi nobrauca Abu Dabi, bet cik pirms tam viņš formulu nesadauzīja un stulbu kļūdu nepieļāva... Ja Renault interesē kas vairāk par naudu (tobiš - cīņa par Konstruktoru kausu), tad vispirms der salīdzināt Kubicas un Petrova punktu skaitu šosezon un tad vēlreiz visu RŪPĪGI pārdomāt! Jo ar Petrovu, pat ja viņi uztaisa izcili konkurētspējīgu mašīnu, KK viņiem neredzēt!

     [+] [-]

, 2010-11-18 02:17, pirms 14 gadiem
potenciāls jau viņam ir un tas ir pats galvenais. priekš pirmās sezonas nav slikti. cik tad Massa dauzīja formulas savā laikā? gan jau, ka vairāk. un tagad brauc Ferarri. jādod laiks un miers. jāadaptējas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja