Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hornera lietas uzklausīšanas sēde noslēdzas bez rezultāta

Juris Grīns
Juris Grīns

Hornera lietas uzklausīšanas sēde noslēdzas bez rezultāta
Kristians Horners. Foto: Red Bull Racing

Piektdien Londonā astoņu stundu garumā notika sēde, kurā tika izskatītas pret "Red Bull" komandas vadītāju Kristianu Horneru vērstās apsūdzības "nepiedienīgā uzvedībā". Nekādi secinājumi pagaidām vēl nav izdarāmi.

Jau ziņots, ka kāda F1 komandas "Red Bull" darbiniece apsūdzējusi Horneru nepieņemamā uzvedībā, lai gan sīkāk nav zināms, par ko tieši ir runa. Katrā ziņā, "Red Bull" uzņēmuma vadītāji to uztvērusi ļoti nopietni, līdz ar ko sākusies iekšējā izmeklēšana neatkarīga jurista vadībā.

Piektdien notika noklausīšanās, kuras laikā Horners tika sīki iztaujāts par pret viņu vērstajām apsūdzībām. Tiek ziņots, ka komandas boss tās pilnībā noliedzis un vēlas tikt attaisnots.

Izskanējušas runas, ka "Red Bull" vadība vēl pirms šīs sēdes esot "draudzīgi aicinājusi" Horneru no sava amata atkāpties labprātīgi. Tāpat baumots, ka, iespējams, vēl pirms jaunās mašīnas prezentācijas, kas gaidāma 15. februārī, čempionvienībai varētu būt jauns vadītājs. Jau 20. februārī Bahreinā sāksies F1 pirmssezonas testu braucieni.

Tomēr "The Race" vēsta, ka piektdien nekādus secinājumus vēl izdarīt nav izdevies, izmeklēšana turpināsies un pavisam noteikti netiks pabeigta pirms gaidāmās prezentācijas. Iespējams, tā turpināsies pat laikā, kad marta sākumā startēs jaunā F1 sezona. Tikai pēc tam tiks izveidots ziņojums, kas tiks nodots "Red Bull" uzņēmuma valdei Austrijā. Tā tad arī pieņems lēmumu, kā šajā situācijā rīkoties.

Izmantotie resursi:
www.f1.lv